Tadım Kavşağının tadı kaçtı

Tadım Kavşağının tadı kaçtı

KAZALAR ENDİŞELENDİRİYOR

Tadım Kavşağının tadı kaçtı

Karakeçili Tadım Kavşağı olarak bilinen Kırıkkale-Kırşehir-Konya yol ayrımı, açıldığı günden beri meydana gelen kazalarıyla tüm sürücülerin korkulu rüyası haline geldi. Neredeyse kazasız gün geçmeyen kavşak, hemen yanı başındaki Karakeçili ilçesi sakinlerini de endişelendiriyor.

KAZALAR ENDİŞELENDİRİYOR

Ankara´dan gelenlerin Bala ilçesi üzerinden Kırşehir´e; Kırıkkale´den gelenlerin de Karakeçili ilçesi üzerinden Konya´ya ulaşımını sağlayan karayolu, bir yandan sürücülere büyük kolaylık sağlarken, Karakeçili ilçesinde bulunan Kırıkkale-Kırşehir-Konya yol ayrımında meydana gelen kazalarıyla da çevre halkını endişelendiriyor. Tadım Kavşağı olarak bilinen Kırıkkale-Kırşehir-Konya yol ayrımında meydana gelen kazalar kimi zaman araç hasarı ve yaralanmalarla atlatılabilirken ölümlü kazalar yürekleri dağlıyor.

IŞIKLANDIRMA YÖNTEMİYLE ÇÖZÜLEBİLİR

Trafiğin yoğun olmamasına rağmen bu kadar sıklıkla kaza meydana gelmesini kavşakta ışıklandırma olmamasına bağlayan vatandaşlar, ?Bunca maddi zarar, bunca yaralı ve can kaybı çok basit bir ışıklandırma yöntemiyle rahatlıkla çözüme kavuşturulabilir. Tadım Kavşağında kaza yapan araçlardan, yaralanan ve ölen insanlar görmekten dolayı psikolojimiz bozuldu. Çoluk çocuğumuzu yalnız başlarına bir yere olduk. Bu kazalardan birisinin de bir gün bizim başımıza gelmesi kâbusuyla uyanıyoruz her gece. Bu soruna bir an önce çözüm bulunmasını istiyoruz? dediler.

HABER-FOTO: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü