Tacizci çatıda, cinayet zanlısı kümeste yakalandı

Tacizci çatıda, cinayet zanlısı kümeste yakalandı

EMNİYET EKİPLERİ ARANAN KİŞİLERE YÖNELİK OPERASYON DÜZENLEDİ

EMNİYET EKİPLERİ ARANAN KİŞİLERE YÖNELİK OPERASYON DÜZENLEDİ

Tacizci çatıda, cinayet zanlısı kümeste yakalandı

Daha önce bir kıza cinsel taciz suçundan hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi evin çatısında yakalandı. Keskin´de ise cinayet zanlısı kişi kümeste ele geçirildi. Taciz suçundan aranan bir kişi çatıda, cinayet zanlısı bir kişi ise saklandığı kümeste ele geçirildi.

ARANAN KİŞİLERE YÖNELİK OPERASYON

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, şehir genelinde haklarında arama kararı bulunan kişilere yönelik operasyon düzenledi.

ZANLI EVİN ÇATISINDA YAKALANDI

Yuva Mahallesinde bir eve düzenlenen operasyonda, cinsel taciz suçundan hakkında kesinleşmiş 15 yıl hapis cezası bulunan H.K, gizlendiği evin çatısında yakalandı.

CİNAYET ZANLISI KÜMESTE YAKALANDI

Keskin ilçesi Altuntaş Mahallesi´ndeki bir evde ise cinayet suçundan 6 yıl hapis cezası olan M.B, evin kümesinde yakalandı. Operasyonda, çeşitli suçlardan aranan 7 kişi de gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, işlemleri için adliyeye gönderildi.

ARALARINDA KADINLARIN DA BULUNDUĞU ZANLILAR TUTUKLANDI

Ayrıca çeşitli suçlardan aranan ve 4 yıl cezası bulunan N.A., 6 yıl cezası bulunan K.O., 15 yıl cezası bulunan H.K., 6 yıl cezası bulunan E.N., bir ay cezası bulunan H.A., 2 yıl cezası bulunan R.Ş. ile FETÖ´den aranan M.A.F. ile S.E. bulundukları konutlarında yakalanıp, gözaltına alındı. Zanlılar, ifadelerinden sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp, Keskin Kapalı Ceza Evine gönderildiler.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama