Tabiat Manzarası Eşliğinde Ders Çalışma İmkanı

Tabiat Manzarası Eşliğinde Ders Çalışma İmkanı

Kırıkkale Belediyesi tarafından restore edilen Millet Bahçesi içerisinde bulunan işletme binası, Gençlik Merkezi’ne dönüştürülerek Kırıkkale’li gençlerin hizmetine sunuldu.

Gençlere Tahsis Edildi

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatı ile Kırıkkale Millet Bahçesi içerisinde bulunan bir işletme binası Gençlik Merkezine dönüştürüldü. Kırıkkale’li gençlerin geleceğe daha donanımlı bireyler olarak hazırlanması amacıyla onlara daha rahat ve güvenli alanlarda ders çalışma imkanları sunan Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale’li Millet Bahçesi İçerisinde bulunan bir binayı gençlere tahsis etti.

Eğitimlerine Destek Olmak Amacıyla

Gençlerin eğitim-öğretimle mesleki ve kişisel gelişimlerine destek olması amacıyla hizmete açılan Millet Bahçesi Gençlik Merkezi, gençlerden yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Gün boyu ikram, ücretsiz internet, kütüphane aile ortamında ders çalışma gibi çok sayıda imkan sunulan Gençlik Merkezine ulaşımda ücretsiz olacak.

Ulaşım Ücretsiz

Kırıkkale Belediyesi Millet Bahçesi Gençlik Merkezinde sınavlara hazırlanmak isteyen öğrenciler için günün değişik saatlerinde servis düzenlenecek. Kırıkkale Belediyesinden yapılan açıklamaya göre sabah saat 09:30 – 13:00’de Cumhuriyet Meydanından Gençlik Merkezine, Gençlik Merkezinden de 13:30 – 17:00’de dönüş için ücretsiz servis kaldırılacak. Zamanlarının büyük bir kısmını ders çalışarak geçiren gençler, ferah ve geniş bir ortamda ders çalışma imkan bulacaklar.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız