Sürücüler hassas davransın

Sürücüler hassas davransın

İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, şehir içinde ve ilçelerde trafiğin olumsuz etkilenmemesi için İl Trafik Komisyonunun aldığı kararların uygulandığını söyledi. Taşıtların girecekleri ve giremeyecekleri caddelerin yeniden düzenlendiğini belirten Kartal, sürü

OKUL TAŞITLARI İLE PERSONEL SERVİSLERİ

Kartal yaptığı açıklamada, ?Trafiğe çıkan araç sayısının her geçen gün artması, şehir merkezindeki ana caddelerde kaldırımların genişletilip, taşıt yolunun daralması nedeniyle şehir içindeki akan ve duran trafiğin olumsuz etkilenmemesi için İl Trafik Komisyonu karar aldı. Kamyonların, okul taşıtlarının, personel servislerinin, ilçelerden, beldelerden ve köylerden il merkezine yolcu taşıyan minibüs, otobüsler ile cumartesi ve çarşamba pazarına sebze, meyve v.b. mal getiren traktör, kamyon, kamyonet cinsi araçların giremeyeceği caddeler ile güzergâhlar il trafik komisyonu kararı ile yeniden belirlenmiştir. Zafer Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Ankara Caddesi(Dörtyol kavşağı ile-Kızılkanat arası) ve Barbaros Hayrettin Caddelerini kullanmaları yasaklanmış olup bu caddeler güzergâh olarak verilemez.?

KAMYONLARIN, , ÇEKİCİLERİN VE TIRLAR

?Sabah saat 06:00 ile gece saat 22:00 arasında Keskin yol kavşağı (Bağdat Köprü) ile eski Sanayi alt kavşağı arasında kalan Millet Bulvarına girmeleri yasaklanmış olup, Samsun Bulvarını bu tip araçların transit geçişte kullanmalarında bir kısıtlama yoktur.Ancak Samsun Bulvarını kullanan kamyon, çekici, tır v.b. ağır tonajlı araçların Terminal istikametinden, Başpınar istikametine gidişte sağa Hürriyet Caddesine, İzmir Caddesine, Rauf Denktaş Bulvarına, Kazım Karabekir Caddesine, İstiklal Caddesine ve Sanayi alt kavşağından sağa Millet Bulvarına dönmeleri yasaklanmıştır. Yük indirmek, bindirmek v.b. trafik kurallarını ihlal etmemek ve caddeleri tamamen kapatmamak kaydı ile zorunlu hallerde yukarıda belirtilen güzergâhlara sabah 09:00-11:00 öğleden sonra 14:00-16:00 saatleri arasında Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünden izin almak suretiyle girmelerine izin verilebilir.?

MİNİBÜS VE OTOBÜSLER

 ?Kayseri istikametinden gelenler, Samsun Bulvarını takiben sanayi alt kavşağından Millet Bulvarına dönecekler ve Es kavşağından dönüp Ahılı Caddesi üzerinde bulunan depolama yerine intikal edecekler, dönüşlerde ise yine aynı güzergâhlar kullanılacaktır. Cumartesi pazarına gelişte, Samsun istikametinden gelenler Samsun Bulvarını takiben Terminal Kavşağına gelecekler buradan sola Kayseri istikametine dönüp Millet Bulvarını takip ederek eski Rektörlük Kavşağından sola sağlık caddesine dönüp Pazar yerine ulaşacaklar, dönüşleri de yine aynı güzergâhtan olacaktır. Kayseri ve Ankara istikametinden gelen araçlar ise Kayseri yolu takiben Keskin Kavşağından (Bağdat Köprü) Millet Bulvarına dönüp eski rektörlük kavşağından sola Sağlık Caddesine dönerek Pazar yerine intikal edip dönüşlerinde de aynı güzergâhı kullanacaklardır. Cumartesi Pazarına mal ve eşya getiren araçların Atatürk Bulvarını kullanmaları yasaktır.?

PAZARLARDA DURUM

?Çarşamba semt pazarına, Samsun istikametinden gelen araçlar Samsun Bulvarını takiben makro kavşağından U dönüşü yapıp Hanımeller İlköğretim Okulunun bulunduğu yoldan pazara intikal edecekler, dönüşte yine aynı şekilde Hanımeller İlköğretim Okulunun arkasından Samsun Bulvarına çıkacaklardır.      Kayseri yönünden gelen araçlar Kayseri- Ankara yolunu takip ederek Terminal kavşağına kadar gelecek, Ankara istikametinden gelen araçlarda terminal kavşağına gelerek Samsun Bulvarını takip edecekler, Makro kavşağını geçip Hanımeller İlköğretim Okulunun bulunduğu yoldan Pazar yerine ulaşacaklardır. Dönüşlerde yine Samsun Bulvarı kullanılacaktır. Bu iki semt pazarına Cuma ve Salı günü saat 16:00?dan sonra malzemelerini indirebileceklerdir. Çarşamba pazarına mal ve eşya getiren araçların Millet Caddesi, Doğu Caddesi ve Menderes Caddesini kullanarak mobilyacıların olduğu kesimden pazara girmeleri yasaklanmıştır.?

 YANICI, PATLAYICI, PARLAYICI MADDE TAŞIYAN TANKERLER

?Rafineriden gelişte, Keskin Kavşağından (Bağdat Köprü) sağa Millet Caddesine dönmeleri, Terminal Kavşağından sağa Samsun Bulvarına dönerek bu caddeleri transit geçitlerde dolu ve boş olarak kullanmaları yasaktır. Ancak Millet Bulvarı ve Samsun Bulvarı üzerinde bulunan akaryakıt istasyonlarına ait tankerler trafiğin yoğun olmadığı saatlerde yük boşaltmak amacıyla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünden izin almak suretiyle bu caddelere yük boşaltıncaya kadar girebilirler. Bu tür araçların dolu ve boş olarak caddelere,  sokaklara ve mahalle aralarındaki boş alanlara park etmeleri yasaktır.?



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü