Suriye´deki zulüm artık durdurulmalı

Suriye´deki zulüm artık durdurulmalı

MİLYONLARCA İNSAN YERİNDEN YURDUNDAN OLDU

Suriye´deki zulüm artık durdurulmalı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Bayraktar Suriye´deki savaş ve yıkımın, can kayıplarının boyutlarının her geçen gün arttığını belirterek bu zulmün artık durdurulması gerektiğini söyledi.

ACI VE YIKIM 6´NCI YILINDA

Bayraktar konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında Mart 2011´de başlayan Suriye Savaşı´nda yıkım, can kayıpları, acılar altıncı yılını doldurmak üzere olduğunu belirterek artık bu acıların son bulması gerektiğini bildirdi.

MABETLER, MESKENLER, İŞ YERLERİ YIKILIYOR

Bayraktar´ın açıklamasında şu ifadelere yer verildi ?Çatışmalar devam ederken mabetler, meskenler, iş yerleri, okullar ve hastaneler yerle bir olmakta, şehirlerin alt yapıları çökmekte, tarihin izleri silinmekte ve şehirler tanınamaz hale gelmektedir.?

MİLYONLARCA İNSAN YERİNDEN YURDUNDAN OLDU

?Diğer taraftan milyonlarca insan yerini yurdunu terk etmek zorunda kalmış, başkalarının vicdanına sığınmışlar, tüm dünyanın gözü önünde çaresizliğe terk edilmişlerdir.?

BU YIKIM VE ÖLÜMLER ÇOCUKLARI DA VURUYOR

?Bütün bu yıkımın, zararın ve tarumar oluşun yanı sıra hepimizin canını yakan ve uykularını kaçıran masum sivillerin ve özellikle de çocukların ölüyor oluşudur.?

BU SAVAŞ HALEP´İ DE VURMAYA BAŞLAMIŞTIR

?Suriye savaşı son bir haftadır yeniden Halep´i vurmuştur. Halep´te çatışmaların yaşandığı her bölgede olduğu gibi yine mağdur olan sivillerdir, çocuklardır. Biz bu savaşın altı yıldır sürmesinin barış tesis edilemediği için değil edilemediği için olduğuna inanıyoruz. Çünkü ortada Suriye´yi mümkün mertebe insansızlaştırma, Suriye halkını birbirine düşürme ve Suriye´yi parçalama gibi bir proje var. Bu projeyi görmeden Suriye ile ilgili söylenecek her söz boştur. 11 Eylül 2001´de İkiz Kulelerin ve Pentagon´un vurulmasını bahane eden ABD, Ekim 2001´de Afganistan´ı işgal etmiş, Mart 2003´de de Irak´a girmiştir.?

İSLAM COĞRAFYASINI KARIŞTIRAN GÜÇ SİYONİZM´DİR

?Bugün Irak´ı karıştıran, Suriye´yi karıştıran, ırkçılık ve mezhepçiliği kışkırtan, İslam coğrafyasındaki kardeş kavgasını körükleyen güç Siyonizm´dir."



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ