Sürgüne başkan müdahalesi

Sürgüne başkan müdahalesi

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın bazı birim müdürleri tarafından bazı personelleri başka birimlere göndermesine tepki gösterdiği bildirildi. Hatta Saygılı'nın hiçbir personelin yerinin değiştirilmeyeceği talimatı verdiği öğrenildi.

 

HER SEÇİM SONUNDA BÖYLE OLUR

Belediye içinde her seçim dönemi sonrasında yaşanan yer değişikliği ve rütbe indirimi bu seçim sonunda da bazı birimlerde yapılan değişikliklerle gündeme gelmeye başladı. Özellikle zabıta müdürlüğünde komiserlerin rütbelerinin söküldüğü bazı memurların da başka birimlerde görevlendirildiği öğrenildi. Aynı uygulamaların diğer birimlerde de tekrarlandığı ileri sürülürken belediye başkanı Mehmet Saygılı’nın bu uygulamaya derhal müdahale ettiği hatta işini yapan hiçbir personelin hiçbir şekilde yerlerinin değiştirilmesi veya başka bir uygulamaya tabi tutulmaması yönünde talimat bile verdiği öğrenildi.

 

PERSONELİN ALACAĞI KALMAYACAK

Seçimin hemen ardından göreve başlayan Mehmet Saygılı ilk iş olarak personelin geçmişten kalan maaşlarını ödemek oldu. Zabıta memurlarının Mart maaşları ile birlikte geçmiş aydan kalan maaşlarını verdi. Bu arada temizlik işçilerinin ise geçmişten kalan 4 maaşlarını ödedi. Temizlik işçilerinin Mart maaşlarının birkaç gün içinde ödeneceği öğrenildi. Saygılı’nın bu davranışı öncelikle belediye çalışanları arasında takdirle karşılanırken kamuoyunda da olumlu bir hava yarattı. Şimdi kamuoyunda Saygılı’nın personel sürgünü ve maaş konusundaki olumlu davranışları konuşuluyor.  



k.sarı
21.04.2014 21:01:26
Halk sonunda istediği başkanı buldu.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız