Süper Loto talihlisi Kırıkkale`den çıktı

Süper Loto talihlisi Kırıkkale`den çıktı

Süper Loto 308. hafta çekilişinde 6 bilerek büyük ikramiyeyi kazanan talihlisi Kırıkkale`den çıktı. Çekilişte 6 bilen bir kişi, 1 milyon 153 bin 105 lira 95 kuruş ikramiye kazandı.

GÜRLER MAHALLESİ’NDE OYNADI

Süper Loto çekişinde 308. haftanın kazandıran numaraları "11, 18, 19, 24, 44 ve 45" olarak belirlendi. Çekilişte 6 bilen bir kişi, 1 milyon 153 bin 105 lira 95 kuruş ikramiye kazandı. Süper Loto talihlisinin, kuponu Kırıkkale Merkez Gürler Mahallesi`ndeki bir bayiden oynadığı belirlendi.

KİM OLDUĞUNU MERAK EDİYOR

Süper Loto tahlisinin şehirden çıkması kentte büyük bir merak oluştu. Kuponun oynandığı bayi önünde bekleyen mahalle sakinleri ise büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin kim olduğunu merak ediyor. Mahalle sakini Ahmet Uslu, büyük ikramiyenin kendisine çıkması halinde işi bırakıp uzun bir tatil yapmayı düşündüğünü söyledi.

İKİNCİ BÜYÜK İKRAMİYESİ

Talihlinin henüz ortaya çıkmadığını söyleyen bayi sahibi Mehmet Gülbitti, "Bu bayimizin ikinci büyük ikramiyesi, 1 milyon 153 bin 105 lira 95 kuruş. Şans dağıtmaya devam ediyoruz. Zaman zaman 5 bilen müşterilerimiz oluyor ama böyle büyük bir ikramiye ikinci kez kazanılıyor. Şu anda talihlimiz henüz bilinmiyor. Gelmesini bekliyoruz. Talihliden ufak da olsa çam sakızı çoban armağanı bırakmasını bekliyoruz." dedi. 



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım