Sungur: Hız kesmeyeceğiz

Sungur: Hız kesmeyeceğiz

Yahşihan Belediyesi tarafından yürütülen asfaltlama çalışmaları Yenişehir Mahallesi Yeni Sanayi Kavşağı'ndan Çankırı Bloklarına kadar olan bölgede tamamlandı. Belediye Başkanı Ahmet Sungur yeni çalışmaların olacağını söyledi.

VATANDAŞ MEMNUN KALDI

Yetkililerden alınan bilgiye göre ekipler Yenişehir Mahallesi, Yeni Sanayi kavşağından itibaren Çankırı bloklarına kadar olan yolda asfalt çalışması yaptı. Özellikle bölge halkı tarafından sevinçle karşılanan çalışmaların ardından mahalle sakinleri çalışma yürüten ekipler teşekkür etti. Çankırı bloklara kadar olan yolda çalışma yapılmasının kendileri için bir ihtiyaç olduğunu belirten vatandaşlar çalışmaların devam etmesini temenni ettiklerini söylediler.

ÖZVERİLİ ÇALIŞIYORUZ

Kısa bir süre önce başlayan Yeni Sanayi Kavşağı ile Çankırı Bloklar arasında yürütülen çalışmalar önceki gün tamamlanırken Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur tüm ilçede çalışmaların devam edeceğini söyledi. Sungur ekiplerin özveri göstererek yüksek tempoda çalıştığını belirterek Yahşihan halkının refahı için aynı özveriyi kendilerinin de seve seve gösterdiklerinin altını çizdi. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü