Sungur, esnaflarla bir araya geldi

Sungur, esnaflarla bir araya geldi

Ada Oto Yıkama ve Madeni Yağlar işletme sahibi Fuat Ada tarafından birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi. Yahşihan Belediye Başkanı Sungur burada yeni sanayi esnafı ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.

YENİŞEHİRDE BULUŞTULAR

Yenişehir’de bir Restaurant’ta düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğine Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin, Haber71 gazete sahipleri Sırrı Zengin, Cihat Mencet ve yeni sanayi esnafı katıldı. Yahşihan Belediye Başkanı Sungur burada yeni sanayi esnafı ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

SERVİSLER YETERLİ OLMUYOR

Belediye Başkanı Sungur, Yeni Sanayi Sitesi’nin yetkili servislere yeterli olmadığını belirterek, Yeni Sanayi Sitesi ve Eski Sanayi Sitesi’nin birleşmesi gerektiğini söyledi. Yeni Sanayi Sitesi esnafları ‘Dükkânlarımız yetersiz oluyor’ sorusuna cevap veren Başkan Sungur, “Eğer esnaflar bana gelir talepte bulunursa size yeni bir sanayi yaptırmak için elimden geleni yaparım” dedi.  Ada Oto Yıkama ve Madeni Yağlar işletme sahibi Fuat Ada ise kendisi tarafından organize edilen birlik ve beraberlik yemeğine katılan herkese teşekkür etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü