Sungur, son yolculuğuna uğurlandı

Sungur, son yolculuğuna uğurlandı

YAHŞİHAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET SUNGUR´UN ACI GÜNÜ

Sungur, son yolculuğuna uğurlandı

Aracında kazara kendini vurarak bir aydır yaşam mücadelesi veren Metin Sungur (26), önceki gün tedavi gördüğü GATA´da hayatını kaybetmişti. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur´un oğlu Metin Sungur´un (26) cenazesi Yahşihan´da toprağa verildi.

YAHŞİHAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET SUNGUR´UN ACI GÜNÜ

Sungur için Yahşihan ilçesi Merkez Camiinde ikindi vakti düzenlenen törende, baba Sungur ve aile yakınları taziyeleri kabul etti. İl Müftüsü Şahin Yıldırım´ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Sungur´un cenazesi, Yahşihan Mezarlığında toprağa verildi.

PROTOKOL TAM KADRO KATILDI

Cenaze namazına, Sungur´un ailesi ve yakınları, Vali Yunus Sezer, AK Parti, CHP ve MHP´li milletvekilleri, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ilçe belediye başkanları, belediye başkan adayları, siyasi partilerin il ve ilçe başkanlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.

GATA´DA TEDAVİ GÖRÜYORDU

Başkan Sungur´un oğlu Metin Sungur, 14 Ekim´de Yenimahalle TOKİ girişinde 2 arkadaşıyla kendi aracının içerisinde bulunduğu sırada ruhsatlı silahının kazara ateş almasıyla başından yaralanmış, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti. Hastanede 26 gündür yaşam mücadelesi veren Sungur, dün akşam hayatını kaybetmişti.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama