Sungur gençlere yemek verdi

Sungur gençlere yemek verdi

"BİZE EMANETSİNİZ"

Sungur gençlere yemek verdi

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, ilçelerinde bulunan Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerine iftar yemeği verdi. Yemekleri bizzat kendisi dağıtan Sungur, öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

SOHBET ETTİ

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Kırıkkale Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelerek iftar açtı, iftardan önce bizzat yemekleri kendisi dağıtan Sungur, öğrencilerle birlikte iftar açmanın önemli olduğunu söyledi. Başkan Sungur, iftarın ardından öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere teşekkür eden ve öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Sungur, "Sizlerle yaptığımız iftar beş yıldızlı otellerde yapılan iftarlarla mukayese edilmez. Ramazan ayının barış, kardeşlik ve huzur içiresinde geçmesini diliyorum. Rabbim ülkemizi ve birlikteliğimizi korusun. Sizler ne kadar iyi yarınlara hazırlanırsanız bu ülke de o kadar ileriye gider" dedi.

BİZE EMANETSİNİZ

Başkan Sungur, Yahşihan Belediyesi olarak üniversite öğrencilerine büyük önem verdiklerini söyledi. Ülkelerinden binlerce kilometre uzaktan gelerek ilçelerinde eğitim gören uluslararası öğrencilerin de kendileri için çok kıymetli olduğunu söyleyen Sungur, "Sizler bizim çocuklarımızsınız, ailelerinizin emanetisiniz. Burada eğitimlerinizi tamamlayıp kentlerinize ya da ülkelerinize döndüğünüzde bizleri hatırlamanız en büyük sevincimiz olur. Her derdinizde, sevincinizde sizinleyiz" dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü