Sungur Çalılıöz´de yetki aldı

Sungur Çalılıöz´de yetki aldı

SEÇİME KATILIM AZ OLDU

Sungur Çalılıöz´de yetki aldı

Çalılıöz Mahallesinde günlerdir beklenen seçim sonunda tamamlandı. Mevcut Muhtar Yusuf Sungur, seçimi farklı bir şekilde kazanarak mahalle halkından tam yetki aldı. Sungur oyların yaklaşık bin 913´ünü aldı.

RAĞBET ÇOK AZ

Çalılıöz mahalle muhtarlık seçimlerine altı aday katılmıştı. Yusuf Sungur, Sevda Seven Bodur, Salih Yılmaz, Kamil Boyacı, Hüseyin Erdil, Azize Nugay muhtar olabilmek için yarıştı. Seçime 4 bin 592 kişi katılırken, Yusuf Sungur oyların bin 913´ünü, Salih Yılmaz,  420, Kamil Boyacı 996, Azize Nugay, 317, Hüseyin Erdil, 773, Sevda Bodur 173 oy aldı. 16 bin seçmenin bulunduğu Çalılıöz mahallesinde seçime 4 bin 592 kişinin rağbet göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

ÇOK ÇALIŞACAĞIM

Muhtar Yusuf Sungur seçimlerden sonra yaptığı açıklamada tüm Çalılıöz mahalle halkına teşekkür etti. Sungur, ?Yoğun bir seçim çalışmasından çıktık ve kazanan ben oldum. Çalılıöz mahallesi için gecemi gündüzüme katarak çalışmalarımı sürdüreceğim. Tüm Çalılıöz mahallesine çok teşekkür ederim. Ben herkesin muhtarıyım. Bizde ayrım olmaz. Mahalle halkına layık olmaya çalışacağım? dedi.

Haber Merkezi



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı