Sungur´dan AK Partiye destek

Sungur´dan AK Partiye destek

DAVUL ZURNA EŞLİĞİNDE YÜRÜDÜLER

Sungur AK Partiye destek

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, kalabalık bir grupla davul zurna eşliğinde Kırıkkale´ye çıkartma yaptı. Sevgi yolunda toplanan grup Hüseyin Kâhya Pakında bulunan Abdullah Öztürk´ün seçim bürosuna yürüdü.

DAVUL ZURNA EŞLİĞİNDE YÜRÜDÜLER

Yarın yapılacak milletvekilliği seçimi dolayısı ile Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, AK Parti Milletvekili Adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir´e destek yürüyüşü yaptı. Yüzlerce kişiyle davul zurna eşliğinde yapılan yürüyüşte Başkan Sungur, adeta Kırıkkale´de gövde gösterisi yaptı. Yahşihan ilçesinden gelerek AK Parti Milletvekilli adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir´e destek yürüyüşü Yahşihanlılar sevgi yolunda toplandı. Sevgi Yolu Çay Bahçesinde yürüyüşe katılanlara ve Kırıkkalelilere et döner ikramında bulunuldu.

PARTİLİLERİ SELAMLADI

Cuma namazının ardından Sevgi Yolundan başlayarak, Zafer Caddesi, Bankalar Caddesi üzerinden AK Parti Milletvekili Adayı Öztürk´ün seçim bürosuna davul zurna eşliğinde yürüdüler. Zafer Caddesi ve Bankalar Caddesinde bulunan binalardan konfeti yağmuruna tutuldular. Caddelerden yürüyerek seçim bürosunun önüne gelen 12 bin kişi, kurulan platform önünde sloganlar attı. ?Ahmet Başkan nereye biz oraya´ sloganları arasında platforma çıkan Başkan Sungur, AK Partilileri selamladı.

KONUŞMA YAPTILAR

Tek tek anonslarla platforma çıkan AK Parti yöneticileri, belediye başkanları yürüyüşe katılanlara hitap ettiler. Kurulan platformda ilk konuşmayı il başkanı yaptı. Daha sonra kürsüye çıkan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, alkışlar eşliğinde ve sloganlar ile konuşmasını yaptı. Başkan Sungur´un ardından sırasıyla Milletvekili adayları Mehmet Demir, Abdullah Öztürk ve Ramazan Can konuşma yaptı.

ÇOK MUTLU OLDUM

Alkışlarla ve sloganlar ile konuşmasını yapan Başkan Sungur, yürüyüşe katılan binlerce kişinin önünde konuşurken dizlerinin titrediğini belirterek, tüm katılanlara gönülden teşekkür etti. Başkan Sungur, konuşması sırasında ?Sungur nerede biz oradayız´ sloganları ve alkışlarla kesildi. Gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Başkan Sungur, ?Bilindiği üzere biz 2011 yılından itibaren AK Parti çatısı altında mücadele ediyoruz. Böyle bir kadro ile mücadele etmenin her zaman şerefini ve gururunu duyuyoruz.?

BİZ ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

?Ülkemiz bir süreçten geçiyor. Belki birçoğunun kafasında soru işaretleri var. Biz Kırıkkale´de seçim bürosu açtık. Milletvekili arkadaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Tabi herkesin kafası karışıyor, bir ilçe belediye başkanı geldi şehrin merkezinde seçim bürosu açıyor bunun amacı ne? diyerek. Bizim amacımız belli. Bizim amacımız Türkiye Cumhuriyetinin geleceğini düşüyoruz. Biz üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz? Hepinize Canımızda Kanımızda Feda Olsun. Daha değişik şeyler yapabileceklerin söyleyen Başkan Sungur, eksikleri varsa af olmasını istedi. Başkan Sungur konuşmasının devamında, ?Bizler üzerimize düşeni yaptık. 2 Kasım sabahında üzerimize düşen görevi yerine getirmenin gururunu duyacağız. 2 Kasım sabahında 3-0 ile meclise gideceğimizden eminiz. Birde şöyle bir durum var. Aybaşlarında sıkıntılar çekiyoruz. Çalışanların maaşlarını öderken ve piyasaya olan borçlarımızı öderken sıkıntılar çekiyoruz çünkü dar bir boğazdan geçiyoruz. Her Türk vatandaşının üzerine düşen görevi biz yaptık. Gerekli istişareleri yaptık ve böyle bir toplantıyı yapmamız gerektiğini bize söylediler. Türkiye´nin geleceği için mücadele ediyoruz. Hepinize canımızda kanımızda feda olsun? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız