Sümer sağduyu çağrısı yaptı

Sümer sağduyu çağrısı yaptı

TERÖRÜ KINIYOR VE LANETLİYORUZ

Sümer sağduyu çağrısı yaptı

Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer son yaşanılan terör olaylarına karşı sağduyu ve birlik çağrısı yaptı.

TERÖRÜ KINIYOR VE LANETLİYORUZ

Sümer yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclisi olarak, son zamanlarda ülkemizin birlik, beraberlik ve huzuruna yönelik düzenlenen terör olaylarının her türlüsünü kınıyor ve lanetliyoruz. Suruç´ta öldürülen vatandaşlarımızın, Adıyaman´da şehit düşen askerimizin, Ceylanpınar´da şehit edilen polis memurlarımızın ve son olarak İstanbul´da şehit düşen Kırıkkaleli hemşerimiz Muhammet Fatih Sivri´nin acısını derinden hissediyor ve paylaşıyoruz. İnsanlık dışı bu saldırılarda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza, askerimize ve polislerimize Allah´tan rahmet diliyor, ailelerine taziyelerimizi sunuyor, yaralılara acil şifalar temenni ediyoruz.?

HEDEFTE KARDEŞLİK VAR

?Ülkemizdeki huzur ve istikrar ortamına, demokrasimize yönelik saldırıların amacına ulaşmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Terörün; dili, dini, rengi, ırkı ve hiç bir mazereti olamaz. Terör, terördür. Tüm bu terörist saldırıların hedefi ülkemizdir, 78 milyonun kardeşliğidir. Bu terör girişimlerini boşa çıkarmak, ortak tavır almak ve sağduyumuzu korumak hepimizin vazifesidir.?  

OMUZ OMUZA VERME VAKTİ

?Birlik beraberliğimize, kardeşliğimize ve tüm Türkiye´ye yapılan bu saldırılar amacına ulaşamayacaktır. Türk halkı Çanakkale´deki ruhuyla zor zamanlarda hep tek yürek olmuş bu tür saldırıları yapanlara, yaptıranlara ve destekleyenlere asla prim vermemiştir, vermeyecektir. Tüm vatandaşlarımızı, bu alçakça saldırılar karşısında birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Farklı yaklaşımlar, siyasi görüşler içinde olunabilir. Ama şu an itibarıyla bu terör eylemi karşısında bütün bu farklılıkların unutulup omuz omza verme vaktidir.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ