Süleyman Demirel´den Emniyet´e Tam Destek

Süleyman Demirel´den Emniyet´e Tam Destek

?RABBİM ONLARI KORUSUN VE AİLELERİNE BAĞIŞLASIN?

Süleyman Demirel´den Emniyet´e Tam Destek

Kırıkkale´nin başarılı okullarından Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hacı Güneşli, beraberindeki öğretmenler, Okul Aile Birliği Başkanı ve öğrencilerle birlikte Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu´yu ziyaret ederek kendilerine başarı dileklerinde bulundu. Güneşli, tüm eğitimciler ve öğrenciler olarak her zaman Türk Polisinin ve askerinin yanında olduklarını belirtti.

HACI GÜNEŞLİ FARKI

Daha önce görev yaptığı okullarda fark yaratan çalışmalara imza atan Hacı Güneşli, yıllardır sürdürdüğü istikrarlı yöneticilik özelliklerini, göreve geldiği günden itibaren Süleyman Demirel Anadolu Lisesinde de ortaya koydu. Öğretmen, öğrenci ve velilerle uyumlu bir çalışma temposu yakalayan Güneşli, Süleyman Demirel Anadolu Lisesinin bu yıl hem akademik başarısının artacağının hem de sosyal ve kültürel faaliyetlerle adından en çok söz ettiren okul olacağının müjdesini verdi.

?SÜLEYMAN DEMİREL, ADINDAN EN ÇOK SÖZ EDİLEN OKULLARDAN BİRİSİ OLACAKTIR?

Okulun öğrenci potansiyelinin buna çok uygun olduğunu belirten Güneşli, ?Daha önce de uzun yıllar Atatürk Sağlık Meslek Lisesinde görev yaptığım için bu çevreyi çok iyi tanıyorum. Eğer velilerimizden de gereken desteği sağlayabilirsek bu güzide lisemizin öğrencileri gerek akademik gerekse sosyal ve kültürel faaliyetler açısından Kırıkkale´de adından en çok söz edilen okullardan birisi olacaktır? dedi.

?RABBİM ONLARI KORUSUN VE AİLELERİNE BAĞIŞLASIN?

Türk Milletinin ve Devletinin güvenliği ve bekası için gecesini gündüzüne katan emniyet kuvvetlerimizin haklarının ödenemeyeceğini bildiren Güneşli, bu vesileyle Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu´yu ziyaret ederek kendilerine şükran, minnet ve başarı dileklerinde bulunduklarını ifade etti. Güneşli, ?Bizim için gecesini gündüzüne katan, canını hiçe sayan emniyet güçlerimize bir damla da olsa moral vermek her Türk´ün asli vazifesidir. Rabbim onları korusun ve ailelerine bağışlasın? diye konuştu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti