Süleyman Demirel Anadolu Lisesinden Afrin´e selam olsun

Süleyman Demirel Anadolu Lisesinden Afrin´e selam olsun

İSTER BAYRAM DEYİN, İSTER ANMA, İSTER DESTEK?

İSTER BAYRAM DEYİN, İSTER ANMA, İSTER DESTEK?

Süleyman Demirel Anadolu Lisesinden Afrin´e selam olsun

Süleyman Demirel Lisesinde düzenlenen Afrin´e destek programının her bir saniyesine içtenlikle hazırlayan öğrenciler, Türk Devletlerinin bayraklarını taşıdılar, komando marşı söylediler ve asker kıyafeti giyip ?Afrin? yazılı koreografi oluşturdular.

OKUL MÜDÜRÜ HACI GÜNEŞLİ´NİN HİMAYESİNDE HAZIRLANDI

Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Hacı Güneşli´nin himayesinde öğrenciler tarafından hazırlanan program, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur´an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Programda konuşan Okul Müdürü Hacı Güneşli, "Ne zaman Karadeniz´de, Akdeniz´de Türk bayrağı dalgalanmamış, o bölgelere kan, gözyaşı ve zulüm gelmiştir. Ama artık Türk milleti bilinçlendi, Türk Devleti güçlendi. Gücünü yumruk vurarak, düşmanın oyununu bozarak kahraman Türk askeri Afrin´de terör örgütünü temizledikten sonra bölgeye barış ve huzur gelecektir.?

AFRİN, TERÖR ÖRGÜTÜNÜN İKİNCİ KANDİL´İYDİ

?Çok şükür bu büyük Türk milleti oyunu gördü. 80 milyonluk Türk milleti birlik olarak kenetlendi. Devletimiz, hükümetimiz ve Türk Silahlı Kuvvetleri kararlılığıyla ülkemizi tehdit eden terör örgütüne ve emperyalistlere gereken cevabı veriyor. Afrin, Türk Devleti´nin güvenliği için çok önemli. Çünkü orası terör örgütünün ikinci Kandil´idir.?

ÖĞRENCİLER, AFRİN KOREOGRAFİSİ OLUŞTURDULAR

?Afrin´deki PKK/PYD terör örgütü yok edildiği zaman tüm emperyalist oyunlar bozulacak, Türk Devleti´nin ve Türk milletinin gücü tüm dünyaya gösterilmiş olacaktır. Allah Afrin´de savaşan askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi. Şiirlerin okunup çeşitli konuşmaların da yer aldığı programda öğrenciler, Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrin´de terör örgütlerine karşı yürütülen Zeytin Dalı Harekâtında görev alan Mehmetçiklere destek amacıyla "Afrin" koreografisi oluşturdular. Öğrenciler ayrıca, asker kıyafeti giyerek Komando Marşı söylediler.

HABER: SİBEL PEHLİVANLI



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ