Sulakyurt´u festival heyecanı sardı

Sulakyurt´u festival heyecanı sardı

KÜLTÜRÜMÜZÜ TANITACAĞIZ

Sulakyurt´u festival heyecanı sardı

Sulakyurt Belediyesi tarafından 3´üncüsü düzenlenecek olan Kavun Karpuz Festivali için geri sayım başladı. Hazırlıkların son aşamaya geldiğini belirten Belediye Başkanı İsmail Bildik, bu yıl bayram arifesine rastlayan festival programıyla birlikte vatandaşların çifte bayram yaşayacakların ifade etti.

KÜLTÜRÜMÜZÜ TANITACAĞIZ

9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan festival için hazırlıkların son aşamaya geldiğini kaydeden Bildik, ?Göreve geldiğimiz 2014 yılından beri aralıksız olarak düzenlediğimiz festival, Kırıkkale ilçelerinde düzenli olarak sürdürülen tek festival. Başta Sulakyurt halkı olmak üzere Kırıkkale ve çevresinden gelecek olan vatandaşlarımıza kültür dolu, eğlence dolu farklı iki gün yaşatmak en büyük dileğimiz. Sulakyurt´umuzu çevremize tanıtmak için yaptığımız bu güzel festivalimize katkıda bulunan herkese şimdiden çok teşekkür ederim? dedi.

KONSERDE ÖNEMLİ SANATÇILAR YER ALACAK

Festivalin birinci gününde protokol programlarının gerçekleştirileceğini kaydeden Belediye Başkanı İsmail Bildik, ikinci günün akşamında gerçekleştirilecek olan konser programıyla konukların hoşça vakit geçireceklerini ifade etti. Binnur Duru, Nurhan İner, Erol İleli, Nazlı Öksüz ve Ali Kınık konserlerinin, festivale ayrı bir hava katacağını ifade eden Bildik, öncesinde de Yerel Sanatçıların konuklara müzik ziyafeti sunacaklarını belirtti.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı