SULAKYURT’TA KİLİK PARKE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

SULAKYURT’TA KİLİK PARKE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Sulakyurt Belediyesi tarafından mahalle içi yolların kilit parke yapılması çalışmaları aralıksız devam ediyor.

154 BİN METREKARE PARKE TAŞI

İlçe genelinde hummalı bir çalışma yürüten Sulakyurt Belediyesi bir yandan yeni yol yapım ve asfalt çalışmalarını sürdürürken bir yandan da kilitli parke taşı çalışmalarıyla merkez ile kırsal mahalleleri yeni görünümüne kavuşturuyor. Yıllardır toz ve çamur halinde olan yolları modern hale getiren belediye ekipleri, yılsonuna kadar 154 bin metrekare parke taşı çalışmasıyla ilçede yeni bir rekora imza atmayı hedefliyor.

MEMLEKETİMİZ HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIKTIR

Birçok noktada devam eden çalışmaları titizlikle inceleyen Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Gece gündüz demeden ilçemizin en ücra köşesinde dahi bu hizmetleri sunmak istiyoruz. Şuanda mahallelerimizde parke taşı çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimizin çalışmalarını yerinde inceliyoruz ayrıca vatandaşımızın taleplerini dinliyor, çözüme kavuşturuyoruz. Memleketimiz hizmetin en iyisine layıktır. Bunu sunmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz.” 

BİZ ÇALIŞIYORUZ SULAKYURT GÜZELLEŞİYOR 

Ayrıca ilçelerine en uzak olan yerleşim yerlerinde de çalışmaların başladığını söyleyen Bildik, “Sırasıyla yolu olmadık cadde sokak kalmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz. 154bin metrekare bozuk alanımızdan 8 yılda 130 bin metrekare yol yaptık. İmkanlarımız dahilinde geri kalan 24 bin metrekare yol ağımızı da inşallah bu sene tamamlamaya çalışacağız. Yol yapım çalışmalarını paylaştığımızda yolunu yapamadığımız hemşerilerimiz sezlenişlerine maruz kalıyoruz haklılarda. Biz çalışıyoruz Sulakyurt güzelleşiyor. Biz susarız hizmetlerimiz konuşur” dedi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ