Sulakyurt’ta işçilere yüzde 121 zam

Sulakyurt’ta işçilere yüzde 121 zam

Sulakyurt Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşme, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ile Şube Başkanı Fatih Doğan arasında imzalandı.

Sulakyurt Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşme gereği üyelerin ücretlerine yüzde 121 zam yapıldı. Sözleşmeyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Şube Başkanı Fatih Doğan, “Önce insan önce emek diyen, emeğin ve alın terinin üzerinde pazarlık yapmayan, her zaman çalışanın yanında olan yüzyılın afetinde depremde zorda kalan halkımızın yanında daima yeri alan kıymetli Sulakyurt Belediye Başkanımız İsmail Bildik’e sendikamız, şahsım ve emekçi kardeşlerimiz adına teşekkür ederim. İmzalanan toplu iş sözleşmesi sendikamız üyesi emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ise “Yaşanan yüzyılın depreminde ölenlerimize rahmet ve sağ kurtulan vatandaşlarımıza Belediye olarak desteklerini ve yaralarımızı hep beraber saracağız. İmzalanan toplu iş sözleşmemizde ise çalışan üyelerimizin her daim en yüksek ve refah içinde yaşamaları için elimizden gelenin en güzelini yapmaya daima hazırız” dedi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ