Sulakyurt?ta İnsan Hakları Kurulu çalışmaları

Sulakyurt?ta İnsan Hakları Kurulu çalışmaları

Kırıkkale`nin Sulakyurt ilçesinde İnsan Hakları Kurulu, ilçe genelinde çeşitli incelemelerde bulundu. İlçe Kaymakamı Yunus Can İnal başkanlığında toplanan kurul, İlçe Emniyet Amirliği ve Jandarmadaki nezarethaneler ve tutuklu odalarında inceleme yaparak b

MEVZUAT ESASLARI

İnceleme Kuruluna Kaymakam İnal ile birlikte Belediye Başkanı Ali Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Güner Kalay, MHP İlçe Başkanı Burhan Erdoğan, CHP İlçe Başkanı Tarık Kaya ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Tamkoç katıldı. Heyet tarafından yapılan incelemede İlçe Emniyet Amirliği ve Jandarmadaki nezarethane ve tutuklu odalarının mevzuat esaslarına uygun olarak hazır bulundurulduğu bildirildi. Sulakyurt Kaymakamı İnal, kurul tarafından yapılan incelemede, tutuklu odalarında insan hakları ihlallerine rastlanılmadığını, incelemesi yapılan yerlerin yönetmelik esaslarına uygun olduğunu söyledi.

 

YAŞ, CİNS, DİN, DİL, IRK

Kaymakam İnal, "Dünya İnsan Hakları gününün 63. yıl dönümünü idrak etmekteyiz. İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi`nin Birleşmiş Milletler Genel Kurulu`nda 10 Aralık 1948 yılında ilan edilmesinin ardından tüm dünyada insan hakları ihlallerinin önlenmesine yönelik uluslararası mekanizmalar oluşturulmuş ve işletilmeye başlanmıştır. İnsan Hakları bildirgesi kapsamında devletlerin, yaş, cins, din, dil, ırk, Milliyet ayrımı yapılmaksızın her insanın, insan onurunu koruması için gerekli tüm haklarına saygılı davranılmasına yönelik tedbirlerin alınması amaçlanmıştır" dedi.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ