Sulakyurt’ta hayır çarşısı

Sulakyurt’ta hayır çarşısı

Sulakyurt ilçesinde müftülük tarafından açılan hayır çarşısı çalışmalarını sürdürüyor. ‘Çorba kaynamayan ev kalmasın’ sloganı kapsamında din gönüllüleri, köylerde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yiyeceklerini ulaştırıyor.

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde müftülük tarafından açılan hayır çarşısı çalışmalarını sürdürüyor. ‘Çorba kaynamayan ev kalmasın’ sloganı kapsamında din gönüllüleri, köylerde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yiyeceklerini ulaştırıyor.

HAYIRSAHİBİ ULAŞTIRSIN, İHTİYAÇ SAHİBİ ALSIN

Sulakyurt İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sulakyurt Şubesi iş birliğinde hayırseverlerin desteği ile hazır hale getirilen hayır çarşısında ihtiyaç sahiplerine yönelik önemli çalışmalar gerçekleştiriliyor. “Hayır sahibi Ulaştırsın, İhtiyaç Sahibi Alsın" sloganıyla açılan çarşı, hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü vazifesi görüyor.

AHİLİK KÜLTÜRÜ YAŞATILIYOR

Yardımlaşma, paylaşma ve sevginin sembolü olan Ahilik kültüründen esinlenerek İlçe müftülüğü bünyesinde açılan hayır çarşısı kapsamında hayır hizmetleri başarılı şekilde devam ediyor. ‘Çorba kaynamayan ev kalmasın’ sloganıyla din gönüllüleri, köylerde bulunan kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemekler götürüyor. Müftülüğün yapmış olduğu bu anlamlı çalışma karşısında ihtiyaç sahibi vatandaşlarda onlara dualar ediyor. Hem gönüllüler ve hem din görevlilerinin koordinesinde, ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve temizlik ürünleri ücretsiz şekilde temin ediliyor.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı