Sulakyurt´ta istenmeyen olay

Sulakyurt´ta istenmeyen olay

TARLASINA DÖKÜLDÜĞÜNÜ İLERİ SÜRDÜ

Sulakyurt´ta istenmeyen olay

Sulakyurt ilçesinde önceki gün tatsız bir olay yaşandı. İlçeye bağlı Faraşlı ve Kalekışla köyleri arasındaki boş araziye Özel İdaresine ait vidanjör tarafından pislik bırakıldı. Bu durum köylüler arasında rahatsızlık yarattı.

TARLASINA DÖKÜLDÜĞÜNÜ İLERİ SÜRDÜ

Vidanjörün pisliği kendi arazisine boşalttığını ileri süren Kalekışla köyü eski muhtarı Hüseyin Öztürk pisliği bırakanlar hakkında yasal işlem yapılması için valiliğe dilekçeyle başvurdu. Pisliğin sebze ektiği tarlaya ve yanındaki sulama kuyusuna kadar geldiğini hatta pisliğin köyün içme suyu borusunun üzerine döküldüğünü anlatan Öztürk tonlarca pisliğin toprağa karıştığını su kuyusuna bile sızdığını ileri sürdü. Bu konuda yetkililere başvurduğunu söyledi.

OLAYA HEMEN MÜDAHALE EDİLDİ

Önceki gün meydana gelen ve köylerde sıkıntıya yol açan olayın duyulması üzerine olay yerine jandarma ve ilgililere giderek durumu yerinde gördü. Özel idaresine ait temizleme araçları hemen olay yerine sevk edilerek bölge pislikten temizlendi. Vidanjör sürücüsü ve ilgililer hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü