Sulakyurt´ta asfaltsız köy kalmayacak

Sulakyurt´ta asfaltsız köy kalmayacak

KIRIKKALE´DE İLKLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Sulakyurt´ta asfaltsız köy kalmayacak

Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Sulakyurt´tun köylerinde yapımı devam eden asfalt çalışma alanlarını gezdi.

İLKLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Deredüzü, Ambardere, Yağbasan, Ortaköy İmamoğlu Çeşmesi ve merkeze bağlı Kazmaca Köyünde asfaltlama çalışmalarının başladığını açıklayan Öztürk, ?Taşlı yol olarak tabir edilen il merkeziyle bu köylerimizin bağlantısını sağlayan yolumuzu bugün itibariyle Sulakyurt ilçe tarihinde ilk defa asfalta kavuşturduk. Allah memleketimize milletimize hayırlı uğurlu eylesin? dedi.

HER ŞEY KIRIKKALE İÇİN

Öztürk, ?Kırıkkale´nin bin 260 kilometre köy yolu ağı bulunuyor. Bu yollarımıza yaklaşık 10 yıldır asfalt atılmıyor. Ayrıca bu yolların asfaltlanması noktasında İl Özel İdare ekiplerinin yeterli düzeyde kültürü olmadığı için atılan asfalt verimli olmuyor. Karayolları tarafından yapılmasını talep ettik. Olumlu cevap aldık. Öncelik grup yolları olacak. Uzun ömürlü asfaltlanması için çalışmalar yapılacak. Grup yollarından başlanarak yollarımızın problemleri çözülecek. Çalışmaların tamamlanmasının ardından en az 10-15 yıl köylerimizin yol sorunu olmayacak? diye konuştu.

HUKUKA GÜVENİN

Devletin içerisinde çöreklenen yapıya karşı devletin OHAL ilan ettiğini dile getiren Öztürk, ?Şu anda işlemler kanun hükmünde çıkarılan kararnamelerle yürütülüyor. Şu anda elmayla birbirinden özenle ayrılması gerektiği bir dönem yaşıyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Ülkemizin adalet ve hukuk sistemine güvenmemiz gerekmektedir. Ortadoğu´da küresel güçler tarafından yürütülen yeniden dizayn etme sürecinin son halkası maalesef Türkiye´dir. Milletimiz bu süreçte dik bir duruş sergilemiş, milletinin ve ülkesinin gücünü tüm dünyaya göstermiştir. Türkiye bu süreçten güçlenerek çıkacak. Bizler bir oğlunu şehit verip diğerini de şehit vermeye hazır olan anaların evlatlarıyız. Bu sebeple dünya bunu bir kere daha anlamış, gücümüzü görmüştür? şeklinde konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı