Sulakyurt Çakırca'yı bağrına bastı

Sulakyurt Çakırca

ÇAKIRCA HIZLI BAŞLADI

Sulakyurt Çakırca'yı bağrına bastı

CHP Milletvekili adayı Av. Murat Çakırca Kırıkkale'nin ilk adayı alarak ilçe gezilerine başladı. Sulakyurt'a çıkarma yapan Çakırca'yı Sulakyurtlular adeta bağırlarına bastı. Değer partiler henüz aday belirleme çalışması yaparken Çakırca ilk ilçe gezisini yoğun katılımla tamamladı.

KIRIKKALE'NİN İLK VEKİL ADAYI

Avukat Murat Çakırca Kırıkkale'nin ilk vekil adayı olarak alan çalışmalarına diğer parti adaylarından bir adım önde başladı. Geçtiğimiz hafta yapılan ön seçimde birinci sıra adayı olarak çıkan Çakırca ilk ziyaretini Sulakyurt'a yaptı. Hafta sonunda kalabalık bir araç konvoyu ile Sulakyurt'a giden Murat Çakırca ilçe pazarında esnafları ziyaret ederek oy istedi. Beraberinde İl Başkanı Ahmet Önal yönetim kurulu üyeleri ve partililerle Sulakyurt'a adeta çıkarma yapan Çakırca yoğun bir iğiyle karşılandı. Pazarcı esnaflarını ve kahvehaneleri geçen Çakırca'ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

BU SEÇİMDE AK PARTİ'DEN KURTULALIM

CHP Milletvekili adayı Murat Çakırca pazarcı esnaflarına öncelikle bu seçimde AK Parti'den kurtulmaları çağrısında bulundu. AK Parti'nin politikalarından her kişimin rahatsız olduğunu anlatan Murat Çakırca bu sefer oylarını CHP'ye kullanmalarını istedi. Çevresinde birikenlere AK Partinin uygulamalarını anlatan Çakırca Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel politikalarını anlatarak iktidarın özellikle vaatlerinin hiç birisini yerine getirmediği gibi ülkeyi sonu görünmeyen bir karanlığa sürüklediğini belirterek çiftçiyi, işçiyi, memuru daha da ötesi emekliyi perişan ettiğini söyledi. Bunlardan kurtulmak izin 7 Haziran seçimlerinin bir fırsat olduğunu bildirdi.

VATANDAŞLARLA GÜZEL DİYALOGLAR KURDU

Sulakyurt gezisi sırasında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Murat Çakırca girdiği kahvehanelerde de gördüğü ilgi karşısında vatandaşlarla ilginç ve sıcak diyaloglar da kurdu. Bir vatandaşın Cumhuriyet Halk Partisine yönelik eleştirilerini dikkatle dinleyen Murat Çakırca vatandaşı ikna etmek için CHP'nin çalışmalarını ve yapacaklarınım bir bir anlattı. Esnaflarında gösterdiği ilgi karşısında Pazar yerini neredeyse iki defa turlayan Murat Çakırca ve beraberindekiler ilçe binasında da partililerle bir araya geldi. Partililere Sulakyurt'a önce ön seçim için geldiğini anlatan Çakırca o sıralarda verdiği sözü bu ziyaretle yerine getirdiğini anlatarak kendilerine teşekkür etti.

HAMZALILARA ÖN SEÇİM TEŞEKKÜRÜ ETTİ

CHP Milletvekili adayı Murat Çakırca ve beraberindekiler daha sonra Sulakyurt'un Akkuyu köyünü ziyaret ettiler. Akkuyu'dan sonra Hamzalı köyüne geçen Çakırca burada vatandaşlarla kahvehanede bir araya gelerek sohbet etti. Hamzalılar Çakırca ve beraberindekileri adeta bağırlarına basarak bu hükümetten kurtulmanın CHP iktidarı ile mümkün olacağını belirterek Çakırca'dan çok çalışmasını ve CHP'nin iktidarına katkı vermesini istediler. Vatandaşların yoğun ilgisiyle Hamzalı'dan ayrılan Çakırca yol boyunca evlerinin önünde çalışan köylüleri de ziyaret etti. Bu arada bir vatandaş Çakırca'ya daha önce AK Partiye oy verdiğini ancak şimdi oyunu CHP'ye vereceğini söyledi. Daha sonra Kıyı Kavurgalı köyünde Çakırca traktöre kum yükledi. Vatandaşlardan seçimi kazanması halinde aynı şekilde buraya gelerek çalışma sözü verdi.

BİZİM OYUMUZ SİZİN OYUMUZA SAHİP ÇIKIN

Murat Çakırca ve beraberindekiler daha sonra Yeşilli köyüne gelerek burada köy meydanında vatandaşlarla bir araya geldiler, Özellikle yaşlı kadınlar Çakırca'ya yoğun ilgi gösterdiler. Köy meydanında kadınlarla sohbet eden Çakırca ve beraberindekilere köylü kadınlar Bizim oyumuz sizin oyumuza sahip çıkın, oyumuzu çalıyorlar” diyerek anlamlı mesajlar verdiler. Murat Çakırca ve eşi de kadınlarla bol bol sohbet edip AKP'den bu ülkenin kurtulma zamanının geldiğini belirterek 7 Haziran'da mutlaka sandığa gitmelerini ve demokratik haklarını kullanmalarını istediler. Beşbıçak köyünde ise Murat Çakırca bahçede çalışan bir kadına yardım etti. Yaşlı kadına hal hatır soran Çakırca eline küreği alarak kadının bahçesinde bir süre çalıştı.

SULAKYURT'UN KÖYLERİNDEN TAM NOT ALDI

CHP Milletvekili adayı Murat Çakırca yol güzergâhındaki Yukarı Karakısık, Aşağı Karakısık, Beşbıçak ve Yenili köyü ile Faraşlı köyünü de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Murat Çakırca bir vatandaşın evinde sofrasına misafir oldu. Köylülerin yufka ekmek, peynir ve çay ikramını çevirmeyerek köylülerle birlikte yemek yedi. Ziyaret ettiği Sulakyurt ve köylerinde gördüğü ilgi karşısında son derece memnun kalan Murat Çakırca köylerde vatandaşlara özellikle AKP'nin yolsuzluklarını anlattı. CHP'nin bu yolsuzlukların üzerine gideceğini söyledi. Bu arada emeklilerle ilgili CHP'nin uygulamalarını hatırlatan Çakırca AKP'nin insanları yoksullaştırarak iktidarını korumaya çalıştığını anlattı. Köylülere ikinci bir defa gelme sözü verdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız