Sulakyurt’a maşallah

Sulakyurt’a maşallah

BU İLÇEDE MASKESİZ İNSAN YOK!

BU İLÇEDE MASKESİZ İNSAN YOK!

Sulakyurt’a maşallah

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında vaka görülmeyen Sulakyurt’un sevilen Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Biz bu virüse karşı öyle tedbirler aldık ki, virüs bizim ilçemize girmeye korktu” diyerek, son aylarda gerilen herkesi espri yaklaşımıyla gülümsetti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve yüz binlerce insanın hayatını kaybetmesine yol açan Koronavirüs salgınının ilçelerine girmesini engellemek için tüm tedbirlere harfiyen uyduklarını ifade eden Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 2 bin 800 nüfuslu ilçeye “maşallah” dedirtecek seviyede virüsten korunduklarını söyledi.

Bin 30 hane bulunan ilçenin yarısına yakınının 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunanlardan müteşekkil olduğu düşünülünce ilçeye “maşallah” demek gerektiği de görülen bir gerçek. Öte yandan, Koronavirüse karşı uygulanan tedbirlere ilk günden itibaren harfiyen uyduklarını belirten Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Biz Sağlık Bakanımızın, Cumhurbaşkanımızın ve hükumet yetkilerinin söylediklerini bire bir uyguladık. Şahsım ve eşim de sağlıkçı olduğumuz için halkımızın bu konuda bilinçlenmesine mümkün olduğunca yardımcı olduk, hijyene ve dezenfeksiyona çok önem verdik" diye konuştu.

Vatandaşın en çok girip çıktığı banka, PTT, Hükümet Konağı gibi mekânları her gün dezenfekte ettiklerini vurgulayan Bildik, “Kaymakamımız çok özverili bir insan. İlçe Emniyet Müdürümüz ve polislerimiz, Jandarma Komutanımız ve teşkilatı, başhekimimiz ve bütün sağlık çalışanları olarak topyekûn bir başarının sonucudur bu durum. Buradaki başarı sadece Sulakyurt Belediyesinin başarısı değil. Bütün Sulakyurt'un başarısı, vatandaşlarımızın başarısıdır. En basiti, bizim ilçemizde maskesiz insan yok” şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ