Sulakyurt Suyla Tanışacak

Sulakyurt Suyla Tanışacak

Sulakyurt Belediye Başkanı Ali Şahin, Sulama Barajı?nın 2014 Aralık ayında bitirileceğini söyledi. Barajın tamamlanmasıyla 2 bin 500 hektar alanın sulanacağını belirten Şahin, ilçede tarımın gelişeceğini ve insanların rahat bir şekilde su kaynaklarından y

2500 HEKTAR ALAN SULANACAK 
Vali Ali Kolat, Sulakyurt İlçesi?ni ziyaret ederek burada yapılan çalışmalar hakkında Kaymakam Harun Kazez ve Belediye Başkanı Ali Şahin?den bilgiler aldı. Sulakyurt ve Kırıkkale için önemli olan Sulama Barajı hakkında bilgiler alan Vali Kolat, tarımın ilçede gelişeceğini söyledi. Sulama Barajı hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Ali Şahin, baraj inşaatının 2014 yılı sonunda bitirileceğini söyledi. Şahin, bitirilecek proje ile birlikte 2500 hektar alanın sulanacağını bildirdi. İlçede tarımın, hayvancılığın gelişeceğini belirten Şahin, doğal kaynakların önemli bir şekilde kullanılması için çalıştıklarını ifade etti. 
TARIMA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK
Şahin yaptığı açıklamanın devamında, ?2012 yılı Mayıs ayı itibariyle temeli atılan barajın 2014 yılı Aralık ayında bitirilmesi planlanıyor. İlçe tarımı baraj sayesinde zenginlik kazanmış olacak.2 bin 500 hektar alanın sulanabilmesi için Sulakyurt Barajı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İnşaatın bitmesi halinde ilçe tarımına büyük katkı sağlanacak ve çiftçiler daha fazla ürün yetiştirebilecek.? dedi. Baraj çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Kolat ise, barajın Sulakyurt için önemli olduğunu, tamamlanmasıyla birlikte daha geniş bir arazinin sulanabileceğini belirtti. 


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü