Sulakyurt öğretmenlerini unutmadı

Sulakyurt öğretmenlerini unutmadı

Sulakyurt ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü, çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sulakyurt merkez ve ilçelerinde görev yapan öğretmenler, şehir meydanında toplanarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Yıldırım ile birlikte Sulakyurt çarşı içinde gezi yapılarak

TEBRİK ETTİ

Cumhuriyet meydanındaki Atatürk büstüne çelenk bırakılarak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Program daha sonra Sulakyurt Çok Programlı lisede devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım öğretmenleri karanfillerle karşılayarak öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü`nü tebrik etti. Programa Kaymakam Harun Kazez, Balışeyh İlçesi Milli Eğitim Müdürü Turgay Saraçoğlu, Şube Müdürü Mehmet Özkan Sulakyurt Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ahmet Tamkoç ile öğretmenler katıldı.

KAÇINILMAYAN MESLEK

Kaymakam Kazez, Sulakyurt genelinde eğitim seviyesinin gün geçtikçe ilerlediğini, bundaki en önemli faktörün öğretmenlerin canla başla çalışarak gayret göstermelerinden kaynaklandığını söyledi. Kaymakam Kazez, ``Tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Öğretmenlik mesleği kendisinden ödün vererek fedakarlık yapan, özel hayatından da kısıtlama yaparak hizmetten kaçınmayan bir meslektir. Öğretmenlik mesleği diğer mesleklerden net bir çizgiyle ayrılmaktadır. Hiçbir meslek gurubu yoktur ki, şehirlere, ilçelere hatta köylere kadar uzanarak hizmet etmiş olsun.?

HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

?Öğretmenlerimiz, en ücra köylerimize kadar giderek fedakarlık yaparak görev yapmaktadırlar. Öğretmenlik mesleği fedakar olmakla kalmıyor aynı zamanda kutsal bir değeri de taşıyan bir meslektir. Öğretmenler geleceğimize şekil veren yön verendir. Bu nedenle öğretmenler toplumun en önemli görevini de üstlenmiş durumdadır. Sulakyurt`ta sanayimiz, fabrikalarımız yok. Bu nedenle ilçede en iyi yapacağımız yatırım eğitimdir. İlçe Kaymakamı olarak öğretmenlere kapımız her zaman açıktır ve gerekli olan her türlü desteği de vermeye hazırız`` dedi.

ÖVGÜYE LAYIK
İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Yıldırım da yaptığı konuşmada eğitim seviyesinde yapılan çalışmalar doğrultusunda önemli artış olduğunu söyledi. Yıldırım, ``Çok değerli öğretmen arkadaşlarım. Bu anlamlı günde bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Yavrularımıza değer verelim. Öğretmenlik mesleği değerlidir ve övgüye layıktır. Bir millete yön verecek, neslimizi yetiştirecek öğretmenlerdir`` şeklinde konuştu.

YEMEK İKRAMI

İlçe genelinde en kıdemli öğretmen olarak Veysel Pekdoğan ile göreve yeni başlayan Ebru Kocabaş ise birer konuşma yaptı. Daha sonra ilçede göreve yeni başlayan öğretmenler yemin ettiler. İlköğretim öğrencilerinin çeşitli etkinlik ve gösterilerin yapıldığı 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verilen yemek ikramıyla son buldu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü