SULAKYURT İÇANADOLU’NUN CENNETİ

SULAKYURT İÇANADOLU’NUN CENNETİ

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, halka hizmetin hakka hizmet olduğunu, kendilerinin de bu kapsamda gece gündüz demeden çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, proje ve hizmetlerini kamuoyu ile paylaştı. İlçenin keşfedilmemiş ve çeşitli özelliklerinden dolayı İç Anadolu Bölgesi’nin adeta bir cenneti olduğunu hatırlatan Bildik, “İlçemiz kentin en önemli ilçelerinden biri konumunda. Doğa güzellikleri ve ormanlık alanlarıyla aslında hem kentin, hem de aslında Türkiye’nin akciğerleri konumundadır. Bizler göreve geldiğimiz günden bu yana ekip arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden iki dönemdir halkımıza hizmet ediyoruz”

İlçede çok önemli yatırımların başlatıldığını ve bir kısmının ise tamamlandığını kaydeden Bildik, şunları söyledi: “İlçemizin en önemli sorunlarından biri olan içme suyu ve alt yapı çalışmaları tamamlanarak halkımızın hizmetine sunuldu. Yol yapım çalışmaları, kaldırımlar, park alanları, mesire alanları, dere ıslahı ve köprü çalışmaları tamamlanmış durumda. Hizmetlerimiz bitmiyor, her geçen gün daha da artarak devam edecek. Doğalgaz çalışmalarımız, atıkların değerlendirilmesiyle ilgili ve diğer projelerimizin ise planlamaları yapılmış durumda”

‘İlçenin sembolü haline gelen bazı yiyeceklerimiz de yöre halkı ve Türkiye genelinde bilinir hale geldi’ diyen Başkan Bildik, “Bizler vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini gidermek için hizmete talip olduk. Yerimiz belediye koltuğu değil vatandaşın yanı oldu. Şu hususu da burada ifade etmek isterim. Deniz ne kadar fırtınalı ve dalgalı olursa olsun, geminin kaptanı mutlaka o gemiyi limana götürmelidir. Bizler de vizyon olarak sebeplerle oyalanmayız. Görevimiz neyse ona bakarız. İlçemizde hayal dahi edilemeyen yatırımlara ve hizmetlere halkımızın desteği ile imza atma imkanımız oldu”

İlçede kamu kurumları ve köy muhtarlıklarına da çeşitli destek verdiklerini belirten Bildik, eğitimden sağlığa, spordan kültürel etkenliklere de büyük önem verdiklerini sözlerine ekledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ