SULAKYURT GÜZELLEŞİYOR

SULAKYURT GÜZELLEŞİYOR

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde Belediye tarafından Ramazan Bayramı öncesinde çevre düzenleme çalışmaları hızlandırıldı.

Kırıkkale´nin küçük ilçelerinden olan Sulakyurt´ta Belediye Başkanı İsmail Bildik imkansızlıklardan imkan oluşturarak ilçe halkına pek çok hizmet sunuyor.  Dar bütçeli bir belediye olmalarına rağmen göreve gelmeden önce ilçe halkına verdiği sözleri tutma konusunda başarı gösteren Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, görevde bulunduğu yıllarda Sulakyurt´un çehresini değiştirdi.

Sulakyurt’ta unutulan ve eskimeye yüz tutmuş parklar ve çeşmeler yeniden hayat bulurken, şimdi ise çarşı merkezinde bulunan binalar gri – beyaza boyanıyor. Sulakyurt Belediyesi encümen kararı ile bu önergeyi faaliyete geçirdi. Konu ile ilgili bilgi veren Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, baharın gelmesi ile birlikte Sulakyurt ilçesinde hummalı bir şekilde boya – badana işleri başladığını söyledi.

İlçede ki boya, badana ve tamiratların Belediye tarafından ücretsiz olarak yapıldığını dile getiren Başkan Bildik, “İlçemizi çiçeğe çeviriyoruz.  Gelin hep beraber yaşadığımız ilçeyi örnek ilçe konumuna getirelim” dedi. Hedeflerinin Sulakyurt´u İç Anadolu´nun cenneti yapmak olduğunun altını çizen Belediye Başkanı İsmail Bildik, çalışmalarına kış aylarında olduğu gibi yaz aylarında da devam ettiklerini söyledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ