Sulakyurt da yollar yenileniyor

Sulakyurt da yollar yenileniyor

Sulakyurt ilçesinde belediyenin çevre düzenlemeleri çalışmaları kapsamında, yürüyüş yolu yapımına başlanıldı. Öte yandan yine bazı hasarlı yollar asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

KİLİT PARKE
Sulakyurt ilçesinde belediyenin çevre düzenlemeleri çalışmaları kapsamında, yürüyüş yolu yapımına başlanıldı. Çarşı içinden yapımına başlanılan, Sulakyurt Devlet Hastanesi ile cezaevi bölgesine kadar devam edecek yürüyüş yolu 5 metre genişliğinde ve bin 750 metre uzunluğuna sahip olacak. Kilit parke ve bordürle döşenen yürüyüş yolunun yapılan kısımlarını vatandaşlar kullanmaya başladı.

BÜYÜK İMKAN
Belediye Başkanı Ali Şahin, yapılan yürüyüş yolunun ilçeye ayrı bir güzellik katacağını belirterek, "Şehrimize bir güzellik daha katacak yürüyüş yolu yapımına başladık. Böyle kapsamlı bir çalışma ilçemizde ilk olarak yapılmaktadır. Özellikle güzergahta resmi kurumların fazla olması ve okulların da yer alması nedeniyle yapılmakta olan yürüyüş yolunun önemini bir kat daha artırmaktadır. Yürüyüş yolunda oturma bankları, aydınlatma, kamelyalar, banklar ve ağaçlandırma da yapılacağından, yürüyüş yapmak isteyen halkımıza büyük bir imkan sağlanmakla birlikte, görünüm itibariyle ilçemize ayrı bir güzellik de katmış olacaktır" dedi.

YOLLAR YENİLENİYOR
Öte yandan, köyleri ilçeye bağlayan yollardaki yıpranma ve çukurlaşmalar nedeniyle başlayan asfaltlama çalışmalarının önümüzdeki günlerde tamamlanacağı belirtildi. İlçe Kaymakamı Harun Kazez de yol yapımı ve asfaltlama çalışmalarını yakından takip etti.

2 KAT ASFALT
İlçe Kaymakamı Kazez, yol yapımı ve asfaltlama çalışmaları kapsamında Sulakyurt Çevrimli ile Ağaylı Sarıkızlı yollarında 12 kilometre ve Sulakyurt İmamoğluçeşmesi köy yolunda ise 10 kilometrelik mesafede 2. kat asfaltlama çalışması yapıldığını söyledi.  Kaymakam Kazez, ??Yol yapımı ve asfaltlama sonrasında vatandaşlarımızın ilçeye ulaşımları daha rahat olacaktır. Yapılan asfaltlama sayesinde özellikle kış aylarında ve yağmurlu günlerde yollarımız çamurdan da kurtulmuş olacak. Planlaması ve ihale işlemleri tamamlanan diğer köy yollarımızın yapımları ise program dahilinde çalışmalarına başlanılacaktır? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ