SULAKYURT BİZİM SEVDAMIZDIR

SULAKYURT BİZİM SEVDAMIZDIR

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde birinci etap dere ıslah çalışması tamamlandı. Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerine çözüm için her zaman görev başındayız” dedi.

İki dönemdir başkanlık görevi yürüten Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, her alanda vatandaşların sorun ve taleplerine yönelik çözüm üretici çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. Bir yandan koronavirüs salgınıyla mücadele ederken diğer yandan belediye olarak vatandaş odaklı hizmet yaptıklarını ifade eden Bildik, “Halkımızın bizlere emaneten verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Sevdamız olan Sulakyurt için hizmetlerimizi yapıyoruz” dedi.

Sulakyurt ilçesinde birinci etap dere ıslah çalışması tamamlandı. Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerine çözüm için her zaman görev başındayız” dedi. Bildik, “1.etap dere ıslah çalışması tamamlanan Sulakyurt çayının geçiş köprüleri tamamlanmış, tel örgü ile etrafının kapama çalışması devam etmektedir. Tüm çalışmaların bitmesinin akabinde sağlı sollu bisiklet yolu, yürüyüş yolu, barbekü, kamelya ve çocuk oyun parkı ile hizmete sunulacaktır. İlçemize hayırlı olsun” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ