Sulakyurt SYDV´den en hayırlı, en temiz proje

Sulakyurt SYDV´den en hayırlı, en temiz proje

GÜLEN YÜZLER PROJESİ

Sulakyurt SYDV´den en hayırlı, en temiz proje

Sulakyurt ilçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca hazırlanan "Gülen Yüzler Projesi", ilçedeki yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşlara yardımda bulunuyor.

GÜLEN YÜZLER PROJESİ

Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca hazırlanan Proje kapsamında yapılan çalışma ile belirlenen bakıma muhtaç, kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşların evleri baştan aşağı temizlenerek, evin diğer ihtiyaçları da gideriliyor. Evde eksik eşyalar ve gıda maddeleri de aileye veriliyor.

20 AİLENİN EVİ TEMİZLENDİ

İlçe Kaymakamı Fikret Dağ, proje sayesinde ilçede 20 ailenin evinde temizlik yapılarak, yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşların ev ortamlarının daha iyi bir imkâna kavuşturulduğunu söyledi. Amaçlarının vatandaşlara daha iyi bir barınma imkânı sağlamak olduğunu söyledi.

ÖNCELİK EVLERİN TEMİZLENMESİ

Projenin, ilçede yaşayan yaşlı ve engelli vatandaşların evlerinin temizlenmesine yönelik olduğunu belirten Kaymakam Dağ ?Yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşlarımızın asgari düzeyde temizlik ihtiyaçlarını sağlamak konusunda devletin şefkat ellerini onlara uzatma arzusu içindeyiz. Ailelerin tespitini vakıf sistemi üzerindeki bilgiler aracılığıyla gerçekleştiriyoruz. Proje kapsamında, yaşlı, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşlarımızın evlerinin tüm temizliğini yapıyoruz. Halıların, bulaşıkların, odaların ve diğer her yerin temizliği itinalı bir şekilde yapılıyor. Beyaz eşya ve diğer ihtiyaçlar olduğunda onların durumuyla ilgili başvuruları da ayrıca değerlendiriyoruz. İki hafta önce başlayan projemiz sayesinde ilçe merkezi ve köylerde yaşayan 20 ailemizin ev temizliğini yaptık. Bu proje kapsamında temizlik işlerinde görev yapmak üzere 3 bayan personel görevlendirdik ve bu personelimiz sırayla evlerin temizliğini yapıyor? diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü