Sulakyurt Belediyesine yeni çöp toplama kamyonu

Sulakyurt Belediyesine yeni çöp toplama kamyonu

ÇÖP HİZMETLERİNDE KULLANILACAK

Sulakyurt Belediyesine yeni çöp toplama kamyonu

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Sulakyurt´un hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Bildik´in yoğun çalışmaları sonucunda belediye araç filosuna sıfır kilometre Mercedes marka çöp toplama aracı kazandırıldı.

ÇÖP HİZMETLERİNDE KULLANILACAK

Her konuda ilçeye hizmet anlayışıyla belediyeciliğe devam eden Sulakyurt Belediyesi, son olarak Mercedes marka sıfır kilometre çöp kamyonunu araç filosuna ekledi. Her şeyi Sulakyurt için yaptıklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Bildik, araç filosunu daha da güçlendireceklerini söyledi. Bildik, "Hizmet çalışmalarında acil ihtiyaç duyulan araçlarımızı hizmete sokmaktan mutluluk duyuyoruz. İlçemize uzun yıllar hizmet verecek olan araçlar, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Çalışma arkadaşlarımın işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın da hızlı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla yeni araçlarımızı belediyemize kazandırıldı? diye konuştu.

HİZMETLERİMİZ HIZ KAZANACAK

Belediye Başkanı Bildik ?Güçlenen araç filomuzla hizmetlerimiz daha da hız kazanacak. Sulakyurt gibi geniş ve günden güne gelişen ve büyüyen bir kentimizde, vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunmayı amaçlıyoruz. Yeni araçlarımızla kazasız belasız hizmet sunulmasını diliyorum. Araç filomuza katılmasına destek veren MHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz´a, MHP MYK Başkanı Sayın Av. Halil Öztürk´e, Sungurlu Belediye Başkanı Sayın Abdulkadir Şahiner´e ve Türkiye Belediyeler Birliğine teşekkür ederim" dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü