Sulakyurt Belediyesinde boş durmak yok

Sulakyurt Belediyesinde boş durmak yok

"VATANDAŞA HİZMET ETME SÖZÜYLE BU KOLTUĞA OTURDUK"

Sulakyurt Belediyesinde boş durmak yok

İlkbaharın gelmesiyle birlikte çalışmalarına hız veren Sulakyurt Belediyesi, bir an olsun boş durmadan şehrin çehresini değiştirmek için bon hızla çalışıyor. Boş duracak bir dakikalarının bile olmadığını kaydeden Belediye Başkanı İsmail Bildik, ?Sulakyurt Belediyesi´nde boş durmak yok. Mesai kavramını unuttuk, halkımız ve ilçemiz için gece gündüz uyumadan çalışıyoruz? dedi.

İSTİNAT DUVARI VE PARKE TAŞ DÖŞEMESİNE BAŞLADILAR

İlimizin şirin ilçelerinden Sulakyurt´ta kış mevsiminde bile dur durak bilmeyen çalışmalar İlkbaharın gelmesiyle birlikte iyiden iyiye hızlandı. Son olarak Yükselen Mahallesinde yıl genişletme, istinat duvarı ve parke taş döşeme çalışmalarına başladıklarını belirten Bildik, bizzat çalışmaların başında bulunarak, vatandaşa hizmet götürmenin hazzını birebir yaşadığını, bu durumdan da çok mutlu olduğunu ifade etti.

VATANDAŞA HİZMET ETME SÖZÜYLE BU KOLTUĞA OTURDUK

Göreve geldikleri günden beri bir an olsun boş durmadan Sulakyurt´un çehresini değiştirmek için çalıştıklarını, bunun kutsal bir görev olduğuna inandıklarını vurgulayan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ?Yaptığımız iş hizmet. Biz, vatandaşa hizmet etme sözüyle bu koltuğa oturduk. Vatandaşımızın bize emanet ettiği bu kutsal görevi hakkıyla yapmak en önemli görevimizdir? diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü