Şükran ve minnet borçluyuz

Şükran ve minnet borçluyuz

ÖĞRETMENLER, MÜSTESNA BİR YERE SAHİPLER

Şükran ve minnet borçluyuz

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu belirten Akçay, ?Öğretmenlerimiz kalplerimizde, zihinlerimizde hatıralarımızda saygın ve ayrıcalıklı bir yere sahiptir? dedi.

MÜSTESNA BİR YERE SAHİPLER

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay açıklamalarda bulundu. Akçay, ?Öğretmenlik yüce ve kutsal bir meslektir. Öğretmenlerimiz kalplerimizde, zihinlerimizde hatıralarımızda saygın ve ayrıcalıklı bir yere sahip olup,  ülkemizin ve milletimizin gelişimi için de hayati bir öneme sahiptirler.  Bu nedenle öğretmenler gönüllerde müstesna bir yer tutmaktadır. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü´nü kutluyorum´ dedi.

ŞÜKRAN VE MİNNET BORÇLUYUZ

Akçay yaptığı açıklamada, ?Bizim kültür ve medeniyetimizde, öğretmenler anne ve babalarımız kadar değerli, onlar kadar aziz ve muteber sayılmaktadırlar. Zira bizler, ilim ve irfan sahibi kimselere hürmeti, bize bir harf dahi öğreten kimsenin karşısında saygıyla eğilmeyi şiar edinmiş bir milletiz. Öğretmenlerin insanı en ideal şekilde eğitmek suretiyle, geleceğin Türkiye´sini, dahası geleceğin dünyasını inşa etmek gibi son derece kutsal bir vazifeyi icra ettiklerini ve Türkiye´nin bugün dünyanın güçlü ve saygın devletlerinden biri haline gelmesindeki en önemli paylardan birinin, hiç şüphesiz, fedakâr, cefakâr öğretmenlere ait olduğunu söylemek isterim? ?Edirne´den Kars´a kadar yurdumuzun en ücra köşelerinde, her iklimde, her coğrafyada, en zor şartlarda dahi görevlerini özveriyle idame ettiren öğretmenlerimiz, her türlü övgüye ve takdire layıktır. Milletçe öğretmenlerimize şükran ve minnet borçluyuz.´

SEVGİYLE, SAYGIYLA SELAMLIYORUM

?Biz Ak parti hükümeti olarak, eğitime çok özel bir önem verdiğimizi, bu alanda Cumhuriyet tarihinin en köklü, en kapsamlı, en farklı yatırımlarını gerçekleştirdiğimizi, 2005 yılından itibaren hazırlanan her bütçede eğitime ayrılan payı diğer tüm kalemlerin üzerinde gerçekleştirildiğini belirtmek isterim.. Hükümetimiz öğretmenlerimizin özlük haklarında, gelirlerinde ciddi iyileştirmeler yapmış ve öğretmenliği bir kariyer mesleği haline getirmiştir. Bu düşüncelerle Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk´e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, kutsal görevlerini aşkla, şevkle ifa eden değerli öğretmenlerimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü´nü yürekten kutluyorum? dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı