Süheyl-Behsat Uygur Ramazan şenliğinde

Süheyl-Behsat Uygur Ramazan şenliğinde

Ramazan şenlikleri hız kesmeden devam ediyor. Ramazan Şenliklerinin ikinci gününde Süheyl-Behsat Uygur tiyatro gösterisi yaptı.

GÖSTERDİ YAPILDI

Gösteriden önce sahne arkasına kurulan kuliste Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır Uygur kardeşlerle sohbet etti. Süheyl ve Behsat Uygur kardeşlerin Dünyanın Sonu.Net adlı komedi tiyatro gösterisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Cumhuriyet Meydanında Ramazan Şenliklerindeki kalabalık tiyatro gösterisini izlerken kahkahaya boğuldular. Tiyatro gösterisi gece geç saatlere kadar sürdü. Ramazan Şenliklerine Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım, MÜSİAD Başkanı Haşim Baloğlu ve bazı Belediye meclis üyeleri katıldı.

 

SELFİE ÇEKTİLER

Tiyatro gösterisinden sonra Süheyl-Behsat Kardeşler böyle bir kalabalığı ve böyle bir ortamı organize ettiği için Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı’ ya teşekkür ettiler.Gösterinin sonuna kadar izleyen Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır gösterinin ardından sahne ye çıkarak Behsat-Süheyl kardeşlere günün anısına çini tabağı hediye etti.Daha sonra Bakır ile Uygur kardeşlerle seyircilerden hatıra fotoğrafı için yoğun talep geldi. Tek tek fotoğraf çekmek yerine Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır ve Uygur kardeşler seyircilerin tamamını aynı karede buluşturarak bir nevi günün modasına uyarak selfie yaptılar.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü