SUÇÜSTÜ YAKALANDI

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

İŞADAMININ İNTERNET HESABINDAN ÇEKİLEN PARAYI ALMAK İSTERKEN YAKALANDI

SUÇÜSTÜ YAKALANDI
İstanbul`da bir işadamının banka hesabına internetten girilerek 17 bin 500 lira çekilmesinden sonra paranın Kırıkkale`de oturan 24 yaşındaki F.C.`nin hesabına yatırıldığı belirlendi.
 
17 BİN 500 LİRA HESABINA GEÇTİ
Edinilen bilgilere göre, İstanbul`da bir işadamının banka hesabına internetten girilerek 17 bin 500 lira çekilmesinden sonra paranın Kırıkkale`de oturan 24 yaşındaki F.C.`nin hesabına yatırıldığı belirlendi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri F.C.`yi suçüstü yakalandı.
 
TUTUKLANDI
İstanbul`da bulunan ve adı açıklanmayan bir işadamının yaptığı ihbar sonucu harekete geçen ekipler, bir şebekenin hesaba internet üzerinden girerek çektiği 17 bin 500 lirayı Kırıkkale`de oturan 24 yaşındaki F.C. `nin adına havale ettiğini belirledi. F.C., adına gönderilen parayı çekmek isterken Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından suçüstü yakalanıp, gözaltına alındı. F.C., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak Delice Kapalı Cezaevi`ne konuldu.
 
İNTERNET DOLANDIRICILIĞI
Kırıkkale`de 5 gün önce de sabıkası bulunan 35 yaşındaki D.Ö., internet dolandırıcılığı nedeniyle bir işadamının hesabından çekilen 22 bin lirayı bankadan almaya kalkışırken yine suçüstü yakalanmış, çıkarıldığı mahkemede tutuklanmıştı.


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama