Su sayaçlarına pürümüz tutmayın

Su sayaçlarına pürümüz tutmayın

Kış aylarının gelmesi ile birlikte su sayaçlarının donmaması için su sayacı tamircileri uyarıda bulundu. Su Teknik İşletmecisi Mustafa Kalaycı, sayaçlara eski yöntemlerin uygulanmaması gerektiğini belirterek, ?Sayaçlara pürümüz uygulamayın ve sıcak su dök

SICAK SU DÖKMEYİN

Su Teknik İşletmecisi Mustafa Kalaycı donan sayaçlar hakkında vatandaşlara uyarılarda bulundu. Su sayaçlarının donmaması için vatandaşların elyaf, bez, izocam ile koruması gerektiğini belirten Mustafa Kalaycı, donan sayaçlara pürümüz uygulaması ve sıcak su dökmenin sayacın içinde kırıklar meydana getirebileceğini kaydetti. Kalaycı, donan sayaçların belediyeye haber verilerek, sökülmesi gerektiğinin altını çizdi.

 

MASRAFLARI DAHA DA ÇOK OLUYOR

Kalaycı, ?Donan sayaçları her tamircinin sökemez. Vatandaşlarımızın su sayaçlarını tamir ettirmeden önce, tamir edecek kişinin Sanayi Ticaret İl Müdürlüğü?nden aldığı yetki belgesine bakması gerekir. Belgesi olmayan tamircilerin sayaçlarını söktüğü zaman oluşacak sorun ve sıkıntı halinde durum içinden çıkılamaz bir hal alabilir. Vatandaşlarımızın bu konuda hassas olmalarını ve sayaçlarını kurallara göre kullanmalarını öneriyorum? diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ