Su kaçaklarına çözüm

Su kaçaklarına çözüm

Kırıkkale Belediyesi KOSKİ Müdürlüğü tarafından şehir içi şebeke suları boru hattında meydana gelen patlak, sızıntı ve tıkanıklıkların tespiti için su kaçağı tespit cihazı alacak.

4.5 METRE DERİNLİĞE SAHİP 
KOSKİ Müdürü Ali Rıza Koçoğlu,  yer altı su şebekesi boru hatlarında zaman zaman hasar meydana geldiğini belirterek, bu hasarların erken tespit edilmesi için cihaz alacaklarını ifade etti. Alınan su kaçağı tespit cihazının yer altı su seslerini işitsel olarak yer üstünden takip etmesini sağlayacağını anlatan Koçoğlu, şunları kaydetti, ?Boru ve fittinglerden, yumuşak zeminlerden en yüksek seviyede dinleme performansı ile ses algılama özelliğinin yanı sıra minimum 4,5 metre etkili çalışma derinliğine sahiptir.? 

SU KAÇAKLARINI TESPİT EDECEK
?Ayrıca zemin koşullarına, boru ve kaçak tipi ile şebeke basıncına bağlı olarak etkili çalışma derinliği 7,5 metreye kadar çıkabilmektedir. Cihaz içme suyu hattında meydana gelen su sızıntısından ve kaçak kullanımdan kaynaklanan sesi akustik olarak dinleme mikrofonları ile boruya temas etmeden veya dinleme çubuğu ile boruya doğrudan temas ederek su şebekesindeki patlak ve tıkanıklıkları tespit etmektedir? dedi.


1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu