Su, paha biçilmez değerli bir miras

Su, paha biçilmez değerli bir miras

VALİ HAKTANKAÇMAZ´A ?DÜNYA SU GÜNÜ? ZİYARETİ

VALİ HAKTANKAÇMAZ´A ?DÜNYA SU GÜNÜ? ZİYARETİ

Su, paha biçilmez değerli bir miras

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, 22 Mart ?Dünya Su Günü? münasebetiyle DSİ 56. Şube Müdürü Serkan Bostancıoğlu´nu makamında kabul etti.

ETKİNLİKLER HAKKINDA BİLGİ SUNDULAR

Dünya Su Günü dolayısıyla gerçekleşen kabulde, gün dolayısıyla yapacakları etkinlikler ve kurumlarının çalışmaları hakkında bilgi veren Bostancıoğlu, dünyada kuraklık, çevre kirliliği, su kaynaklarının bilinçsizce tüketilmesi ve suyun kalitesinin bozulması gibi benzer konuların ciddi bir şekilde gündeme gelmesiyle birlikte, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından 1992 yılında her yılın 22 Mart Gününü ?Dünya Su Günü? olarak kutlanmasına karar verildiğini söyledi.

SU, PAHA BİÇİLMEZ BİR MİRASIMIZ  

Dünya Su Günü´nü kutlayan ve bütün canlıların hayatlarını sürdürebilmeleri için, mutlaka suya ihtiyaçları olduğunu belirten Vali Haktankaçmaz ise, ?Su paha biçilemez değerli bir mirastır. Bizim de bu mirası bizden sonraki nesillere aktarmak en büyük yükümlülüğümüzdür. Büyük öneme sahip bir yaşam kaynağının kullanımı hususunda özel duyarlılık gösterilmeli, kaynaklarımızı israf etmemeye ve gereksiz kullanımın önüne geçmeliyiz? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ