Strateji belirleyeceğiz

Strateji belirleyeceğiz

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü, vatandaşların, sosyal ve ekonomik açıdan verimli hayat sürecekleri iyi sağlık düzeyine erişmesi düşüncesi ile Sağlık Bakanlığının 2013-2017 Stratejik Planını oluşturduğunu bildirdi.

KIRIKKALE PİLOT İL

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, stratejik planda belirlenen amaç ve hedeflere ulaşılabilmesi aynı zamanda Sağlık Bakanlığı Stratejik Planı ile uyumlu 81 il için  "İl Stratejik Planı" hazırlanması ve hayata geçirilmesi ile mümkün olacağı kaydedildi. Bakanlıkça "İl Stratejik Planı" hazırlanması ile ilgili pilot uygulama yapılmasına karar verildiği ve Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğünün pilot uygulama yapılacak illerden biri olduğu ifade edilen açıklamada, görüşlere yer verildi.

TASLAK OLUŞTURULDU

"Böylece yapılacak çalışmalarda ilimizin bir nevi sağlık alanında yol haritası belirlenecektir. İl Sağlık Müdürlüğü başkanlığında, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden oluşan "İl Strateji Geliştirme Üst Kurulu"  ile "İl Stratejik Planlama Yürütme Kurulu" oluşturulmuştur. İl Strateji Geliştirme Üst Kurulu 12 Kasım`da İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda Dr. Mustafa Uzun başkanlığında Halk Sağlığı Müdürü  Dr. Feramiş Ender Güngüneş,  Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Dilek Öztaş ve diğer yetkililerle toplanmıştır. Yapılan çalışmalar sonucunda İl Stratejik Planı taslağı oluşturulmuş ve bakanlığa gönderilmiştir."



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!