STK´lar bizim için önemli

STK´lar bizim için önemli

AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN KONGRE HAZIRLIKLARI KAPSAMINDA KURULUŞLARI ZİYARET EDİYOR

AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN KONGRE HAZIRLIKLARI KAPSAMINDA KURULUŞLARI ZİYARET EDİYOR

STK´lar bizim için önemli

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, bir yandan 17 Aralık tarihinde Başbakan Binali Yıldırım´ın katılacağı kongreyle ilgili hazırlıklarını sürdürüyor, diğer yandan da STK ziyaretlerine devam ediyor.

ZİYARETLERDE BULUNDU

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı´nda tatlı bir heyecan yaşanıyor. 17 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek olan İl Başkanlığı Kongresi için hazırlıklar devam ediyor. Başbakan Binali Yıldırım´ın da katılacağı kongre ile ilgili çalışmalar sürürken, İl Başkanı Nuh Dağdelen, bir yandan kongre ve Başbakan hazırlığını yapıyor diğer yandan ise STK´ları ziyaret etmeyi sürdürüyor. Dağdelen, beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte önceki gün Memur-Sen Kırıkkale Şubesi ve Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Zekai Tufan´ı ziyaret etti.

MEMUR SEN ZİYARETİ

Memur Sen Şube Başkanı Yaver Yalçın ile görüşen Dağdelen, STK´ların kendileri ve toplum için önemini anlattı. AK Parti´nin de STK´lara önem verdiğinden bahseden Dağdelen, Yalçın ve yönetimi ile üyelerini 17 Aralık tarihinde yapılacak olan kongreye davet etti. Dağdelen, ?STK´lar toplumun önemli dinamikleridir. Bunun farkında olarak STK´ları gerçekten çok önemsiyoruz. Toplumun nabzını bir bakıma onlar tutuyor? dedi. Yalçın, ise STK´lar olarak toplumsal anlamda hem kendi içlerinde ve hem de toplum içinde toplum yararına çalışmalar üretmeye gayret ettiklerini söyledi ve ziyaretinden ötürü Dağdelen´e teşekkürlerini iletti.

TÜRK METAL ZİYARETİ

Daha sonra Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanlığına bir süre önce getirilen Zekai Tufan´ı ziyaret eden ve hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Dağdelen, benzer dilekleri Tufan için de dile getirerek, işçi kesiminin de özellikle üretim sektöründeki öneminden bahsetti. Türk Metal Sendikası´nın da güçlü bir sendika olduğuna vurgu yapan Dağdelen, Tufan ve yönetimi ile üyelerini 17 Aralık kongresine davet etti. Tufan da ziyaretinden ve güzel dileklerinden ötürü Dağdelen´e teşekkür ederek, Türkiye´nin en büyük sendikal kuruluşunun temsilcisi olarak işçi hakları için mücadele ve çalışma hayatında yer almanın önemini anlattı.

HABER MERKEZİ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız