STAJYER SAVCI VE HAKİMLERE EĞİTİM SEMİNERİ

STAJYER SAVCI VE HAKİMLERE EĞİTİM SEMİNERİ

Kırıkkale Valiliği tarafından yürütülen ?AB Yolunda Kırıkkale? projesi kapsamındaki 23?üncü Fasıl Başlığı, Yargı ve Temel Haklar Eğitim Semineri verildi. Valilik Toplantı salonunda Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Hukuku Başkanı Doç. Dr. Sanem Bay

İLK DEFA DÜZENLENDİ
Doç. Dr. Sanem Baykal, seminere katılanlara Avrupa Birliği?nde Yargı ve Temel Haklara Bakış hakkında bilgiler verdi. Düzenlenen seminer, 5 gün sürecek. 23. Fasıl Başlığı, Yargı ve Temel Haklar Eğitim Semineri, ülkemizde ilk defa Kırıkkale Valiliği?nin koordinatörlüğünde "AB Yolunda Kırıkkale" projesi kapsamında düzenlendi. Avrupa Birliği müktesebatına uyum konusunda 23. Fasıl Yargı ve Temel Haklar başlığında, kurum ve kuruluşların Avrupa Birliği müktesebatına uyum konusunda bilgi sahibi olmaları sağlandı ve kurumsal kapasiteleri geliştirildi.
 
5 GÜN SÜRECEK
5 gün sürecek olan seminer sonunda vatandaşlara, yargı temel ve haklar alanında AB standartlarında nasıl hizmet sunacaklarını öğrenecek. Bu eğitimler sonrasında, kamuoyunun 23. fasıl başlığı Yargı ve Temel Haklar konusunda yeterli bilgi sahibi olmaları, kurumların bunları uygulamaya yönelik çalışmaları yapabilecek duruma gelmelerine katkı sağlanacak. tarafından verilecektir.
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ