Sporda Kırıkkale Başarısı

Sporda Kırıkkale Başarısı

Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarına katılan sporcular Kırıkkale'ye başarıyla döndü. Sporcuların başarısının spor camiasını gururlandırdığını bildiren yetkililer sporcuları daima sahip çıktıklarını belirttiler.

BAKANLIK ORGANİZE ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından organize edilen 81 İl 11 Branşta düzenlenen ve yaklaşık 25 bin sporcuyu bir araya getiren Anadolu Yıldızlar Ligi tüm hızıyla devam ediyor.

140 SPORCU KATILDI

Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Grup müsabakaları 27-28 Şubat-01 Mart tarihlerinde Kahramanmaraş`ta yapıldı. 14 ilden 24 takım (kız ve erkek) 140 sporcunun katıldığı müsabakalara Kırıkkale’yi temsilen katılan Badminton Kız ve Erkek Takımımız grubunu birinci tamamlayarak 13-15 Mart 2015 tarihlerinde Bursa’da yapılacak olan Yarı Final müsabakalarına gitmeye hak kazandı. Anadolu Yıldızlar Liginde mücadele eden Basketbol Kız takımımız ise 28 Şubat-01 Mart tarihlerinde Adana’da yapılan müsabakalarda grup üçüncüsü olmuştur.

BAŞARILI TAKIMLAR ÇEYREK FİNALDE

Gruplarında ilk iki sırayı alan takımların Çeyrek finale çıktığı Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakaları için Osmaniye’ye giden yüzme takımımıza,  Niğde de mücadele eden Hentbol takımımıza ve Isparta’da mücadele eden Masa Tenisi takımımıza başarılar dileriz.

GÜREŞTE TÜRKİYE 5’İNCİSİYİZ

28 Şubat-1 Mart tarihleri arasında yapılan Genç Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonasına katılan kulübümüz sporcusu Serengül Bozbay 75 Kg’de Türkiye Beşincisi olarak göğsümüzü kabarttı.

Aynı zamanda 2.lig de mücadele eden Bocce Takımımız 27 Şubat-1 Mart 2015 tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen 2. Lig 1. Etap Bocce müsabakalarında 23 takım arasında ilk 5’e giren takımımız büyük bir başarıya imza attı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ