Sporculara araç takviyesi

Sporculara araç takviyesi

İL ÖZEL İDARE´DEN SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ´NE YENİ ARAÇ

Sporculara araç takviyesi

Kırıkkale Valiliği öncülüğünde İl Özel İdaresi tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´ne sporcuları taşımak için 27 kişilik servis aracı tahsis edildi. 

27 KİŞİLİK

Kırıkkale Valiliği öncülüğünde İl Özel İdaresi tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne tahsis edilen sporcu servis aracının anahtar teslim töreni gerçekleştirildi. Kırıkkale İl Özel İdaresi önünde düzenlenen törene Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü katıldı. Sporcuların antrenmanlar ve il içerisinde spor tesislerine rahatlıkla ulaşabilmeleri için tahsis edilen 27 kişilik sporcu servis aracının anahtarı Kırıkkale Valisi Ali Kolat tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teslim edildi.

HAYIRLI OLSUN

Anahtar teslimi sonrası açıklamalarda bulunan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, sporcuların antrenmanlar ve il içerisinde spor tesislerine rahatlıkla ulaşabilmeleri için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne tahsis edilen araç ile sporculara daha iyi imkân sağlanacağını belirtti. Kolat, ?Sporcuların spor tesislerine ulaşımını kolaylaştıracak olan araç Kırıkkale´ye hayırlı uğurlu olsun.? dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, katkılarından dolayı Vali Ali Kolat´a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın´a, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay ve İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür etti.  Alınan aracın en kısa sürede kullanılmaya başlayacağını belirten Ünlü, ?Günün belirli saatlerinde araç sporcuların hizmetine sunulacak. Tesislerimiz spor yapmak isteyen herkese kapılarımız sonuna kadar açık olup tüm halkımızın bu imkânlardan faydalanmasını istiyoruz. İlimiz gençliğine imkân verildiğinde başarılı sporcuların çıkabildiğini, servis ile ulaşamadığımız gençlerin içerisinden de başarılı sporcular çıkacağı inancındayım.? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü