Spora ve sporcuya destek vereceğiz

Spora ve sporcuya destek vereceğiz

Kırıkkalespor Kulübü Başkanı Metin Karakuş ve futbolcular, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret ettiler. Ziyarette günün anısına Belediye Başkanı Saygılı'ya Kırıkkalespor forması hediye edildi. Saygılı, spora ve sporcuya belediyenin destek verdiğini

ŞEHRİMİZİN SİMGESİ

Ziyarette bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Metin Karakuş “Şehrimizin en önemli simgesi olan Kırıkkalespor’a Belediye Başkanımız Mehmet Bey ciddi bir destek veriyor. Belediyenin desteklerini her zaman yanımızda hissettik. Kendisine Kırıkkalespor camiası olarak teşekkür ediyoruz. Yine MKE’den büyük bir destek görüyoruz. Bu bir bayrak yarışı Kırıkkale’nin simgesi Kırıkkalespor’u iyi yerlere hep birlikte getireceğiz” dedi.

 

SEZON SONUNDA ŞAMPİYON OLURUZ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da ziyarette Kırıkkalespor’un son durumu hakkında bilgi aldı. Son haftalarda alınan başarılı sonuçlardan dolayı tebrik eden Başkan Saygılı“ Her zaman Kırıkkalesporumuzu destekleyeceğiz. İnşallah son haftalarda dalınan başarılı sonuçlar devam eder. Spora ve sporcuya destek veriyoruz. Bundan sonra da vereceğiz” diye konuştu. 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ