Spor Lisesinin Altın çocukları

Spor Lisesinin  Altın çocukları

KATILDIKLARI MÜSEBAKALARDA RAKİPLERİNİN BİR BİR GEÇEREK TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDULAR

Yahşihan Şehit Hakan Yorulmaz Spor Lisesi öğrencileri, Konya’da düzenlenen Hokey müsabakalarında birinci, Osmaniye’deki final maçlarında ise Türkiye birinci olarak Kırıkkale’ye sevinç ve gurur yaşattı.

RAKİPLERİNİ BİR BİR GEÇTİLER

Okul sporları kapsamında Konya’da düzenlenen hokey müsabakalarına katılan öğrenciler grup olarak birinci olmayı başardı. Hokey grubu daha sonra Osmaniye’de düzenlenen final müsabakalarında ise rakip takımını geride bırakarak Türkiye şampiyonluğu derecesi elde etti. Kayseri’de düzenlenen Türkiye atletizm finallerinde 300 metre engelli koşusunda Enes Mert Türkiye üçüncüsü oldu. Boks şampiyonasında Berat Civelek Türkiye şampiyonu, Özkan Boyter Türkiye 2’ncisi  ve Koray Sarıaydın ise Türkiye 3’ncüsü oldu. Öte yandan halter müsabakalarında da Mersiye Dönmez 80 kilogramda Türkiye 3’ncüsü oldu.

 

BÜYÜK SEVİNÇ YARATTI

Elde edilen başarılarda millî eğitim camiası ve kent genelinde Kırıkkalelilere büyük sevinç ve coşku yaşatan öğrenciler, Yahşihan İlçe Millî Eğitim Müdürü Haluk Özdemir, Okul Müdürü İbrahim Tarım ve gençlerin başarıya ulaşmalarında büyük emekleri olan öğretmen antrenörlerle birlikte İl Millî Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu’nun misafiri oldular. Öğrencilerin coşkusuna ortak olan Telefoncu, sporcu öğrencilerle yakından ilgilendi, gençlerle doyasıya sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız