Spor, gençliğe yapılan en önemli yatırımdır

Spor, gençliğe yapılan en önemli yatırımdır

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanındaki tören sırasında çeşitli dallardaki sporcular gösteri yaptı. Miniklerin gösterisi göz doldurdu.

SPOR GENÇLİĞE YAPILAN EN BÜYÜK YATIRIM

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce Cumhuriyet Meydanı`nda organize edilen törene Vali Vekili Rıfat Ata, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Rifat Ünlü, davetliler ve sporcular katıldı. Ata, burada yaptığı konuşmada, sporun sağlık için yapılması gerektiğini belirterek, "Spor ayrıca gençliğe yapılan yatırımın da en büyüğü ve önemlisidir" dedi.

HALKIN DÜZENLİ SPOR YAPMALARINI ÖZENDİRMEK

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ünlü ise Amatör Spor Haftası faaliyetleri ile farkındalık oluşturarak halkın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesinin amaçlandığını söyledi. Kutlamaların hafta boyunca süreceğini vurgulayan Ünlü, şöyle konuştu "Atletizm, atıcılık, badminton, bilek güreşi, bocce, boks, futbol, güreş, halk oyunları, judo, masa tenisi, sokak basketbolu gibi branşlarda müsabakalar düzenlenecek. Yetenek taraması yapılarak gençler spora yönlendirilecek. Amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesine ilişkin sosyal sorumluluk duygusu oluşturulmaya çalışacağız." İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü halk oyunları ekibi ve Kırıkkale Üniversitesi Sayokan Grubu`nun gösteri sunduğu etkinlik,  çeşitli spor dallarının tanıtıldığı stantların gezilmesinin ardından sona erdi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ