?Spor ahlakımızdan ödün vermedik?

?Spor ahlakımızdan ödün vermedik?

Sporline 1. Amatör Küme?de şampiyonluğu garantileyen Keskinspor, şampiyon olmalarına destek verenlere yaptıkları açıklamayla teşekkür etti. Kulüpten yapılan açıklamada kendilerine destek olması gerekirken, engel olanlara da eleştiriler yer aldı.

?BİRLİKTELİK VE SABRIN ÖDÜLÜ?

Yapılan resmi açıklamada şu ifadeler yer aldı: ?Basına ve kamuoyuna, Sporline 1. Amatör Küme?nin sonlanmasına 2 hafta kala şampiyonluk hedefimize ulaştık. Sezon başında belirlenen hedeflere emin adımlarla yürüdüğümüzün en büyük kanıtı şampiyonluğumuz olmuştur. Kırıkkale?de sporun ve sporcunun gelişmesi için kulüp olarak gerekli olan tüm sorumlulukları üstlendik ve bu amaçta zor ve sıkıntılı günler geçirdik. Sıkıntılı günlerimizin sonunda birlikteliğimizin ve sabrımızın ödülü olarak ilk hedefimize ulaşmış bulunuyoruz. 

PROFESYONEL TEMSİLCİMİZ OLMALI

Sıkıntılı günlerimizde bizleri yalnız bırakmayan, maddi ve manevi anlamda destek veren, Keskinspor ismini, yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcuları inandıkları bu yolda yoldaş olarak gören herkese teşekkürü bir borç biliriz. Onların desteği, bizim azim ve inancımız hedefimize ulaşmamızda en büyük katkıyı oluşturduğunu bir kez daha söylemek isteriz. Bir kez daha yineliyoruz ki en büyük amacımız; Kırıkkale futbolunun profesyonel bir temsilcisi olmasıdır. Bunun önemli ve ilk ayağını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu amacımızın yanında Kırıkkale futbolunun gelişmesi, ilimizden futbolcular yetiştirilmesi ve amatör spor kulüplerinin hak ettiği değeri görmesi ve desteklenmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştık.

EN GÜZEL CEVABI SAHADA VERDİK

Biz bu amaçlar için çaba sarf ederken, amatör kulüpleri birbirine düşürecek politikalar içerisinde olanlardan da haberdar olduğumuzu, bu güne kadar onlara da iyi niyet göstergesi çerçevesinde yaklaştığımızı bilmenizi isteriz. Kulübümüz sezon başında hedeflerine kilitlenmiş ve bunu tüm kamuoyuna duyurmuştur. Tüm bunlara rağmen bizleri görmezden gelenler, makam ve rant için kirli emellerini gerçekleştirmek için, kirli planlarını bir bir devreye geçirmiştir.  Bizler de bu kirli planları görmezden geldik ve onlara en güzel cevabı sahada verdik.

?YANLIŞTAN DÖNMELİLER?

Arkasında tek bir kişi ve kurum olmayan, sadece gönül verenlerin desteği ile ahlak ve centilmenlik çizgisinde mücadele eden Keskinspor, bu ahlak ve centilmenliğinden ödün vermeden hedefine ulaşmıştır. Şuan bile kulübümüz ve başta Kulüp Başkanımız Ragıp Cihat Mencet olmak üzere, idarecisinden tutun da futbolcusuna kadar kirli söylemlerle yaklaşılmaya devam etmektedirler. Bu söylemlerde bulunanların, futbol ahlakı içerisinde olmayan davranışlarını şiddetle kınıyoruz ve onların bu yanlıştan dönmesi için uyarıyoruz.

?YENİ BİR KIRIKKALESPOR??

Hiçbir yer ve zamanda göstermekten ve söylemekten çekinmediğimiz en büyük amacımız, ?Yeni bir Kırıkkalespor? yaratmaktır. Bizi dışlayan zihniyetlere karşı da bu amacımızdan dönmeyeceğimizi tüm kamuoyunun bilmesini isteriz. Keskinspor 11 yıllık hasretine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek son vermiştir. Tüm Kırıkkale ve Kırıkkalelilere hayırlı olsun.?



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ