Spor, kardeşlik ve dostluğu geliştirir

Spor, kardeşlik ve dostluğu geliştirir

VALİ HAKTANKAÇMAZ, SAĞLIK-SEN TARAFINDAN DÜZENLENEN 15 TEMMUZ GAZİLERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA FUTBOL TURNUVASININ AÇILIŞINI YAPTI

VALİ HAKTANKAÇMAZ, SAĞLIK-SEN TARAFINDAN DÜZENLENEN 15 TEMMUZ GAZİLERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA FUTBOL TURNUVASININ AÇILIŞINI YAPTI

Spor, kardeşlik ve dostluğu geliştirir

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Sağlık Sen Kırıkkale Şubesince düzenlenen 15 Temmuz Tüm Şehitler ve Gazileri Anma Futbol Turnuvası Açılış Törenine katıldı. Vali Haktankaçmaz turnuvanın isminin öncelikli anlamlı olduğunu belirterek ?Spor kardeşlik dayanışma ve dostluğu pekiştirir? dedi. 

HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI

Kırıkkale´de özel bir halı saha spor tesisinde yapılan futbol turnuvasına Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, sağlık çalışanları ve sporcular katıldı.

AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan futbol turnuvası açılış töreninde Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan turnuva hakkında bilgi verdi. Turnuvanın 15 Temmuz şehitlerinin anısına anlamlı bir turnuva olacağını söyledi.

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Vali Haktankaçmaz, turnuvanın başlama vuruşu öncesinde yaptığı konuşmada; Sağlık Sen Kırıkkale Şubesinin böyle bir sosyal sorumluluk projesi ve çalışmasına imza atmasından dolayı kutladı. Bu müsabakaların ve bu turnuvanın öncelikle sağlık teşkilatı mensupları arasında dayanışma ve kardeşlik duygusunu, dostluğu, samimiyeti geliştireceğini söyleyen Haktankaçmaz, böyle bir turnuvayı önemsediğini bildirdi.

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN ÖNEMLİ

Vali Haktankaçmaz ?Elbette ki sağlık teşkilatı olunca sağlıklı yaşam için hareket etmek lazım, spor yapmak lazım. O açıdan da örnek olacak bir çalışmadır. Öte yandan 15 Temmuz şehitleri ve gazileri, 15 Temmuz Demokrasi Bayramı güzel düşünülmüş ve konulmuş bir isimdir. Bu tür etkinlikler yapmamız bir taraftan o gece ve daha sonrasında yaşadığımız şeyleri de, özellikle bizden sonraki nesillere de aktarmamız, bizim hafızamızda canlı tutmamız bakımdan önemlidir. İnşallah buradaki atmosfer ve müsabakalar sırasındaki hareketler o gece milletimizin yaşadığı kahramanlık ve olgunlukla mütenasip bir şekilde olur. Bu futbol turnuvasında yarışacak 14 takımdaki arkadaşlara başarılar diliyorum? diye konuştu. Daha sonra 15 Temmuz Tüm Şehitler ve Gazileri Anma Futbol Turnuvası, Vali Haktankaçmaz tarafından yapılan başlama vuruşuyla başladı.

KIRIKKALE VALİLİĞİ



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ